RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (02-10-10)

3 oct. 2010

Resultats de la 1a jornada i de la pretemporada ben fresquets. Aquí els teniu:

Aleví “A” (14) – C.F.S. Palau Solità i Plegamans 2007 (0)
Còmoda victòria de l’Aleví “A”. Gols de David (5), Arturo (5), Adri (1), Marc Antón (1), Gerard (1) i Lacambra (1).

Infantil “A” (15) – Futsal Unió Esportiva Manlleu (0)
L’Infantil “A” comença la temporada presentant la seva candidatura al títol. Gols de Sergio (4), Besal (3), Marc (3), Nil (2), Enano (1), Munte (1) i Víctor (1).

C.F.S. Sagarra (0) – Cadet “A” (5)
Bona victòria per començar la temporada. Gols de Clemente (1), Rivo (1), Bellet (1), Peran (1) i Albert (1).

Juvenil “B” (6) – Col·legi Santo Angel (1)
Crònica de l’Adri: “Bon primer partit per part nostra, on crec que no exagero si dic que hem tingut el control del partit en tot moment excepte els primers minuts de les dues parts.
Per tant ells han començat apretant i potser quan ja se’ns han anat els nervis ens hem centrat i hem pogut arribar a la mitja part amb un 4-0 que ens ho posava tot de cara per la segona part.
Al començament de la segona han començat ells més fort i han aconseguit el 4-1, però seguíem allà i hem aconseguit augmentar el marcador dos vegades més i hem arribat al resultat final de 6-1. Al final del partit hi ha hagut algun doble per part dels dos equips però els porters els han aturat.”
Gols de Iñaki (3), Adrià Jiménez (2) i Víctor (1).

C.E. Escola Pia Sabadell (5) – Juvenil Nacional (2)
Mal resultat del Nacional que no ha pogut començar amb bon peu la temporada, malgrat haver-se avançat als 9 segons de partit. Gols de Pájaro (1) i Fran (1).

Pel que fa als equips que segueixen en pretemporada aquests són els resultats:

Infantil “B” (0) – C.F.S. Manresa (3)
Crònica anònima: “Bon partit del “B” que comença a aplicar tots els conceptes treballats.
Han sigut superiors a un Manresa que lluitarà per ascendir, però a diferencia dels del Bages, no han sabut materialitzar les nombroses ocasions tingudes.”

Cadet “B” (2) – C.F.S. Manresa (1)
Crònica del David: “Molt bon partit de Les Corts, amb molta intensitat. A la primera part ens ha faltat definir millor les ocasions de gol generades. La segona part ha estat molt igualada i els dos equips han pogut marcar algun gol més. Bon partit i bon resultat contra un Manresa amb molt bon equip i que segur que lluitarà per pujar a Divisió d’Honor”.