RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (03-04-11)

4 abr. 2011

Gran jornada, amb 11 victòries i 1 derrota, fregant el ple! Aquí teniu tots els resultats:

Aleví “B” (18) – A.E. Vallirana (1)
Partit sense història. Gols de Gerard (6), Xavi (5), Marc (2), Pol (2), Jordi (1) i Enric (1).

C.F.S. La Unión (1) – Aleví “A” (4)
Gols de Eric (1), Arturo (1), Iker (1) i Adri (1).

Infantil “B” (5) – Olímpic Floresta (1)
Gols de Martí (2), Òscar (2) i Puig (1).

A.E. Martorell (3) – Infantil “A” (8)
Crònica de l’Adri: “Partit irregular de l’Infantil “A”. El partit ha començat bé amb un 0-3, que encarrilava el partit, però en una jugada els locals han fet el primer gol i els mamuts han baixat una mica el ritme. Com ja he dit el partit ha sigut una mica irregular, i a estones es veia la cosa més apretada i en altres estones superioritat dels mamuts. Tot i així, no crec que el partit hagi perillat, ja que els mamuts han tingut moltes més ocasions i els altres dos gols locals han arribat en menys d’1 minut en una petita “pàjara”. Com diu el seu míster, no estan en el seu millor moment de forma, però tot i així dóna gust veure’ls jugar i encara dóna més gust fer de “segon entrenador” o delegat, encara que només sigui un partit.”

Cadet “B” (6) – C.F.S. Esparreguera (2)

Cadet “A” (3) – Sícoris Club (1)
Victòria soferta tot remuntant un 0-1 davant d’un equip físicament molt fort.

U.F.S. Mollet (3) – Juvenil “B” (6)
Crònica de l’Adri: “Partit una mica estrany però amb dues part ben diferenciades.
En la primera, ells s’han tancat a darrere, a un quart de pista i ens esperaven. Feien una defensa que semblava ser en zona però que acabava sent individual, una cosa una mica estranya. Nosaltres intentàvem tocar i tocar i així intentar crear alguna ocasió, però el màxim que podíem fer era xutar de lluny o buscar algun 1vs.1. El primer gol ha arribat d’una errada d’ells en defensa: tallem una passada i ens plantem sols davant del porter. I fins al final de la primera part, seguíem igual, teníem força ocasions i ells intentaven sortir a la contra, però les ocasions locals han estat comptades. I en algun rebot a l’àrea i algun segon pal, ens hem pogut anar 3 gols amunt en el marcador (0-3), una mica curt si comparem ocasions.
La segona part, semblava un altre partit. Ells han deixat de defensar en un quart de pista i començaven a venir cada cop més amunt. Semblava que això ens havia d’afavorir, ja que podíem jugar millor i intentar crear espais. Però ha estat tot el contrari, ells han començat a tenir ocasions, ens costava molt sortir amb la pilota controlada i no fèiem res. S’han posat 1-3, ens hem cagat una mica però hem pogut fer el 4rt. Ells seguien igual, creant-nos ocasions i la nostra defensa passiva ha deixat que marquessin un altre gol. Amb 2-4 al marcador, hem reaccionat una mica, hem marcat dos golets més i hem pogut conservar el marcador fins gairebé al final. Que quan quedava poquíssim han fet el definitiu 3-6.
No hem fet el nostre millor partit ni molt menys, o com els hi agrada més a uns , ells han fet un bon joc que ens ha costat (sobretot a la segona part) i ens han posat contra les cordes. Tenien bons jugadors i no ho feien malament, i les ganes com ja dic són molt importants i avui s’ha demostrat.”
Gols de Marc Sáez (1), Llibert (1), Eric (1) i Adri (2).

F.S. Rapid Santa Coloma (4) – Juvenil Nacional (6)
El resultat al descans era favorable als de Santa Coloma 2-1. Gols de Pau (2), Òscar (1), Carles (1), Pájaro (1) i Fran (1).

F.S. Frederic Mistral (3) – Femení “B” (0)
Minicrònica del Xavi: “Derrota un pèl abultada en un partit força igualat.

F.S. Vilassar de Mar (1) – Femení “A” (3)
Minicrònica del Xavi: “Victòria justa i molt treballada que no reflecteix la superioritat demostrada. Un passet més cap a l’objectiu…tot i que seguim sense dependre de nosaltres.” Gols de Mar (1), Eli (1) i Roig (1).

Sènior “B” (3) – Joventut les Corts “B” (1)
Victòria del Sènior “B” que remunta un 0-1 i suma la seva 2a victòria consecutiva.