RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (07-03-10)

7 març 2010

Bona jornada, amb 8 victòries i 2 derrotes. Les 2 derrotes han sigut en 2 dels partits que ja vam dir que serien molt difícils. Aquí teniu els resultats:

F.S. Vilassar de Mar (0) – Aleví (8)
Partit còmode que ha guanyat l’Aleví amb claredat, i ja són 19 les victòries consecutives.

F.S. Vilassar de Mar (5) – Infantil “B” (1)
Victòria per un Vilassar que no ha fet més mèrits que els nostres per guanyar el partit però sí menys errors. S’ha arribat al descans amb 2-0 degut a 2 errors defensius i perquè s’ha perdonat de cara a porteria. La 2a part ha seguit un guió similar i en 1 minut tonto s’han encaixat 2 gols més. El resultat final de 5-1 és excessiu pel que s’ha vist a la pista, però cal espavilar. Gol de Pau.

F.S. C.E.T. 10 (1) – Infantil “A” (7)
Victòria per seguir perseguint de ben a prop a Acció que també ha guanyat i apropar-se a Marfil i Barça que han empatat a 3 aquesta jornada. Gols de Gonzalo (2), Besal (2), Sergi (1), Sergio (1) i Dani (1).

Bosco Rocafort “B” (1) – Cadet “B” (6)
Partit dominant pels nostres sense massa complicacions. Gols de Joan (2), Josep (1), Dídac (1), Peran (1) i Víctor(1).

Cadet “A” (11) – Escola Pia Sabadell (1)
Molt bon partit del Cadet. El resultat al descans era de 5-1. Gols d’Esteve (3), Eric (3), Guillem (2), Adrià (1), Marc (1) i Saúl (1).

A.E.F.S. Arrels – Cala Montjoi (1) – Juvenil “B” (8)
Bon partit del Juvenil “B” que segueix complint a la espera de que Natació Sabadell punxi. Al descans el resultat era de 0-4. Gols de Marc Martínez (3), Marc Rodríguez (2), Pau (2) i Enano (1).

Juvenil Nacional (6) – C.E. Jesús Maria (2)
Crònica anònima: “Els primers minuts han sigut més favorables pels de JM, que en una sacada de banda han aconseguit el 0-1 i més tard a la contra han fet el 0-2. A falta de 12 minuts hem començat a jugar ràpid i així han vingut les ocasions fins que cap al final de la 1a part s’ha marcat el 1-2. La 2a part totalment dominada per nosaltres de principi a fi. A falta de 12 minuts el partit ja estava remuntat a 4-2.” Gols d’Enric (2), Aguaron (2), Busto (1) i Òscar (1).

Femení “B” (5) – C.F.S. Inter Sentmenat Diagonal (2)
Rival incòmode el que s’ha trobat el Femení “B”. Les nostres han arribat a posar-se 3-0 i en 2 minuts Sentmenat ha fet 2 gols. A la 2a part s’ha aconseguit distanciar-se novament al marcador fins al resultat final. Una nova victòria que manté a les mamuts al capdavant de la classificació. Gols de Roig (2), Cris (1), Ruth (1) i Anna Bartolomé (1).

Femení “A” (3) – F.S. Sabadell Femení (5)
Partit molt igualat on el Sabadell ha demostrat ser un líder molt sòlid. Després de rebre 2 gols en errors puntuals, les nostres han aconseguit empatar el partit a falta de 5 minuts per finalitzar el partit jugant de 5. A falta de 3 minuts Sabadell ha fet el 3-4 i ja només quedant 40 segons han aconseguit el 3-5. Gols de l’Eli (1), Sílvia (1) i Anna (1).

Sènior (7) – C.F.S. Nou de la Rambla (3)
Crònica anònima: ”Victòria de mèrit contra un dels clars candidats a l’ascens. L’equip ha estat molt concentrat en defensa i ha aprofitat molt bé les seves ocasiones en el que ha estat, potser, el partit més complet de la temporada”. Gols d’Iker (2), Miki Andrés (2), Enric (1), Víctor (1) i un en pròpia porta.