RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (07-11-10) + COSES OBLIDADES

8 nov. 2010

Per segona setmana consecutiva jornada excel·lent dels nostres equips, amb 9 victòries, 1 empat i 2 derrotes. A destacar la gran victòria de l’Infantil “A” a can Barça, com la majoria dels que vàreu votar a la enquesta vàreu dir. Ara bé 1-5 és una victòria ajustada o abultada? Això ja canvia, perquè només 2 persones van votar per una victòria abultada, per 15 que van votar que seria ajustada. 10 persones van optar per la derrota o l’empat… i afortunadament es van equivocar! Aquí teniu els resultats:

Aleví “B” (12) – Acció Sant Martí (0)
Crònica del Xavi Cereijo: “Molt bona primera part de l’Aleví B, que va deixar el partit sentenciat amb un 8 a 0 contra un rival tècnicament fluix però físicament gran. Bona actitud i concentració en la segona part on es va aconseguir mantenir la porteria a 0, gràcies també a la bona actuació del porter Àlex Climent. L’aleví B felicita amb molta alegria a tots els jugadors de l’infantil A després del partidàs a la Ciutat Esportiva!”

C.F.S. Esparreguera (0) – Aleví “A” (22)
El resultat parla per sí sol. Els dos equips es troben en nivells diferents. Ànims a l’Esparreguera ja que tindrà un any molt dur.

Infantil “B” (8) – F.S. Castellar (1)
Crònica anònima: “Partido decidido en los primeros cinco minutos (4-0) con un ritmo muy alto de juego. Al descanso 5-1 y en la segunda parte tres más. Además, dos dobles penaltis al larguero.” Gols de Nacho Vilar (3), Víctor (1), Pau (2), Joan (1) i Òscar (1).

F.C. Barcelona (1) – Infantil “A” (5)
Crònica anònima: “Partidazo del Infantil A que ha dominado casi todo el partido con muchas ocasiones de gol. En la primera parte, un despiste ha originado el gol de Barça y con este resultado se ha ido al descanso. En la segunda se ha empatado del partido y el Barça ha tenido una ocasión clarísima para poner el 2-1. A partir de aquí, dominio de Les Corts con 4 goles, el último desde nuestro campo y en el último segundo cuando el Barça jugaba de 5.” Gols de Sergio (2), Besal (1) i Nil (2).

Cadet “B” (1) – Club Gimnàstic de Tarragona (1)
Crònica del David: “Primera part on no hem jugat al nivell al que podem jugar. Tot i que no estàvem bé Dani ha marcat un molt bon gol, fent un amago de xut i després marcant de puntera.
Segona part on hem començat molt millor i hem tingut bastants ocasions. Tot i això no hem sabut sentenciar i a falta d’uns 7 minuts ens han tancat una mica fins al seu gol que arribava a falta de dos o tres minuts. Llavors hem tingut un doble i no l’hem aprofitat i després del doble l’àrbitre ha xiulat el final del partit.” Gol de Dani (1).

Cadet “A” (6) – C.E. Bosco Rocafort (1)
Partit guanyat amb solvència però no còmodament. Una vegada més el rival del Cadet “A” marcava primer ben aviat i tocava remuntar. El resultat al descans era de 1-1. A la segona part s’ha jugat molt millor i s’ha guanyat amb claredat. Gols de Dani (1), Albert (2), Clemente (1), Fran (1) i Víctor (1).

Maristes Montserrat Lleida (4) – Juvenil “B” (7)
Crònica de l’Adri: “Començava el partit, i feia res que havíem dinat. Però hem sortit a tope i això ens ha permès arribar a fer tres gols, dos de segon pal i un una mica de rebot. Maristes però havia tingut alguna ocasió de gol. El partit continuava, i seguia havent-hi ocasions, potser unes quantes més per nosaltres. Llavors ha arribat el moment que tenim cada partit, 2 errors en defensa nostres, és a dir regals i es posaven 2-3 sense haver fet gaire cosa. Temps mort que no ens fa reaccionar, ocasió que salvem sota pals i desitjant que arribés la mitja part…, que al final h arribat sense més. En la segona part sortíem motivats, sabíem que si sortíem com al principi ens ho emportàvem, però en una jugada on un jugador seu s’ha anat de TOT l’equip, entre rebots, i algun altre “dribling”, ha posat el 3-3. Aquí estàvem “cagats”, com a mínim alguns, i ells motivadíssims, però un gol (3-4) balsàmic ens ha animat i hem trobat la fluïdesa que ens faltava. Hem aconseguit 3 gols més, 2 de segon pal i 1 de doble ( falta sense barrera) a la frontal de l’àrea. El partit estava matat i en l’últim minut han aconseguit maquillar una mica el marcador, 4-7. Destacar que no hem pogut anar tots per varis motius, i erem un equip jove, però hem tirat endavant el partit i s’ha guanyat.” Gols de Marc Saez (2), Víctor (2), Adri (2) i Eric (1).

Juvenil Nacional (11) – C.F.S. La Unión (6)
Partit calentet, però guanyat amb tot mereixement. Gols de Pájaro (2), Fran (2), Rodri (2), Esteve (1), Òscar Agustí (2), Enric (1) i Eder (1).

C.E. Arenys de Munt (3) – Femení “B” (2)
Nova derrota per la mínima, el que vol dir que les coses s’estan fent prou bé tenint en compte que l’equip estrena categoria. Gols de Elena (1) i Cris (1).

A.E. I.E.S. Montserrat (2) – Femení “A” (11)
Crònica del Xavi: “Partit jugat amb molta intensitat davant d’un rival que sempre ha intentat jugar la pilota. Tanquem un cicle de tres partits contra rivals d’un nivell inferior amb bones sensacions per encarar un tram dur de la competició.” Gols de Pat (3), Mireia (3), Celeste (3), Paula (1) i Sara (1).

U.E. Sants (5) – Sènior “B” (1)
Derrota merescuda contra un rival que ha mostrat ser superior. El Sènior “B” ha donat la cara la primera part i els primers minuts de la segona. Després ja s’ha anat diluint.

E.F.S. Ciutat de Granollers (4) – Sènior “A” (6)
Crònica de Juan: “A veces pensamos que los partidos se limitan al tiempo real de juego y olvidamos lo importante que es el trabajo previo. Un mal calentamiento (nos dejaron poco más de 5 minutos) unido a una inesperada y desesperante “pajara” inicial, nos hizo ir a remolque gran parte del partido y sufrir por el resultado más de lo que podíamos esperar.
Nada más comenzar, el Granollers se puso 2 a 0 y hasta podemos decir que nos perdonó la vida en alguna ocasión más.Los cambios hicieron efecto y conseguimos empatar a 2 antes de acabar la primera parte. Los parciales a partir del empate fueron de 3-2, 3-3, 3-4, 3-5, 4-5 y el 4-6 final.Por otro lado, hay que lamentar la lesión de Albert y la recaída de Javico. La enfermería se va llenando ya que también tenemos lesionados a Lluis, Alex, Victor y Joan. Me tomo el partido de ayer como un serio aviso de lo que va a ser la temporada: Difícil. Ningún equipo nos va a regalar los puntos y evidentemente cada semana vamos a tener que dar el 100% para conseguir resultados favorables. Los próximos partidos se intuyen muy complicados. El sábado 13 recibimos al Sant Gervasi en casa y el domingo 21 visitamos la pista de la PB Johan, que se está mostrando como uno de los grandes favoritos para luchar por el ascenso.” Gols de Javico (2), Edu (2) i Rubén (2).

La setmana passada vam oblidar un parell de coses. La primera és que es van produïr les primeres convocatòries per seleccions catalanes, a les quals hi van asistir varis jugadors. Van ser l’Elvira, la Pat i la Paula per la selecció sub-23 femenina i l’Òscar Agustí i el Riki per la masculina sub-19.

A més a més, i retornant als vells temps de l’any passat, l’Òscar “Pájaro” ha preparats uns vídeos dels dos darrers partits del Juvenil Nacional. Aquí els teniu: