RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (08-05-11)

8 maig 2011

Bona jornada dels nostres equips, amb 7 victòries, 2 empats i 1 derrota. A més a més, celebrem el títol de l’Aleví “B” i l’ascens del Sènior “A”. Aquí teniu tots els resultats:

C.F.S. La Unión “B” (2) – Aleví “B” (8)
Amb aquesta victòria, l’Aleví “B” es proclama campió a falta de 2 partits. MOLTES FELICITATS!! Gols de Gerard (3), Marc (2), Arnau (2) i Jordi (1).

Aleví “A” (20) – C.E. Escola Pia Sabadell (1)

U.F.S. Mollet (0) – Infantil “B” (7)

Infantil “A” (6) – Acció Sant Martí (1)
Gols de Marc (1), Besal (1), Sergio (1), Nacho (1), Munte (1) i Víctor (1).

Teià Futbol 5 (2) – Cadet “B” (4)

Club Natació Sabadell (4) – Cadet “A” (4)
El Cadet “A” ha deixat escapar una oportunitat magnífica per assegurar la 2a posició, tenint en compte que guanyava 2-4 a falta de poc i que l’empat a 4 ha arribat a falta de 15 segons per finalitzar el partit. Amb aquest resultat Natació Sabadell ha salvat la categoria i els nostres hauran de seguir lluitant per aconseguir el punt que encara fa falta. Gols de Peran (1), Clemente (1), Albert (1) i Bellet (1).

Juvenil “B” (9) – L’Hospitalet Bellsport (2)
Crònica de l’Adri: “El resultat potser molt abultat pel que s’ha vist (sobretot a la primera part), ja que la majoria de gols han arribat a la segona part. La primera part començava igualada, nosaltres intentàvem tenir més la bola, i de mica en mica arribaven les ocasions, ells ens creaven molt de perill en jugades a pilota parada, i sobretot en segons pals que ens guanyaven l’esquena. El primer gol nostre arribava en una jugada amb una mica de sort, i ells han empatat en una jugada de corner en què ens mengem la passada a dins. Però ens hem refet i hem aconseguit dos gols més abans del descans. 3-1 (crec que els gols han anat així…). A la segona, només començar, en 20 segons, ens marquen el 3-2 que crec que ha sigut per voler sortir a la contra i no deixar a ningú darrere, ens la roben i pam. Però ens hem refet, i a mesura que anava passant la segona part anàvem marcant gols (un amb superioritat numèrica per expulsió). Ells també han tingut ocasions però nosaltres hem tingut més sort i més precisió de cara a porteria. Aconseguim retrobar-nos amb la victòria i de mica en mica, també amb el joc que havíem fet a principis de temporada. L’Hospitalet té equip per estar més a munt, i per mi tenen un dels jugadors amb millor xut de la lliga.” Gols de Víctor (3), Marc Rodríguez (2), Nil (1), Adri Jiménez (1), Marc Sáez (1) i Iñaki (1).

Femení “B” (2) – A.E. Centre Sanfeliu (4)
Gols de Núria (2).

Femení “A” (3) – Escola Pia Nostra Senyora (1)
Victòria molt important que acosta un passet més a les nostres noies a la consecució del títol i a l’ascens a Plata. A més a més ha calgut remuntar un 0-1. Gols de Mar (1), Maria (1) i Roig (1).

Sènior “A” (3) – Montsant “B” (3)
Amb aquest empat el Sènior “A” és matemàticament 2n classificat i obté l’ascens a Preferent.