RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (09-01-11)

10 gen. 2011

Jornada fluixeta amb 6 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Això ha de servir per a posar-se les piles en aquest 2011 que tot just comença. Aquí teniu els resultats:

Col·legi Santo Angel (1) – Aleví “B” (15)
L’Aleví “B” comença l’any com va acabar l’anterior, golejant.

Aleví “A” (0) – F.C. Barcelona (0)
Parit igualat i molt emocionant. Sorprenent que acabés sense gols, ja que tots dos equips van fer mèrits suficients per marcar, fins a l’últim segon del partit.

C.E. Escola Pia Sabadell (2) – Infantil “B” (2)
Crònica anònima: “Una oportunitat perduda de deixar un altre rival directe endarrere.
Una primera part en la que hem sortit poc enxufats. S’han posat 1-0 amb una acció individual de l’únic jugador desequilibrant del seu equip. S’ha empatat amb una contra amb gol de Villa, però al cap de dos minuts una jugada on no s’ha estat prou atent en les marques ha suposat el 2-1. A la segona part s’ha sortit a pressionar amb intensitat i fruit d’aquest canvi ha arribat el 2-2 de Uri. Desprès s’ha dominat tota la segona part i ha faltat marcar en alguna de les ocasions que hem disposat.”

Infantil “A” (8) – F.S. C.E.T. 10 (0)
Golejada per tornar a la competició domèstica.

F.S. A.E. L’Esquitx (2) – Cadet “B” (6)
Victòria que permet al Cadet “B” seguir en la zona noble de la classificació.

F.C. Barcelona (10) – Cadet “A” (3)
Càstig excessiu pel desenvolupament del partit, però en tot moment Barça mereixedor de la victòria. Al descans s’arribava 2-1 amb els nostre donant la cara i deixant intranquil al Barça. A la segona part es van encaixar dos gols molt ràpid (4-1) però en una bona jugada es va fer el 4-2. A partir d’aquí els nostres van patir un bajón físic i mental i Barça va imposar-se del tot. Malgrat el resultat, la bona notícia és que donats els resultats d’aquesta jornada, i a falta d’una per acabar la primera volta, els nostres són matemàticament segons. Gols de Clemente (1) i Fran (2).

Juvenil “B” (6) – F.S. C.E.T. 10 (10)
Crònica de l’Adri: “El resultat ho diu tot, i feia temps que no sentia una sensació de tanta impotència, i és que sempre ens feien el mateix, però sempre ens ho menjàvem.
Primera part on sortim amb força i tenim dues ocasions que fallem. CET 10, en canvi arriba i ens fa dos gols. Tot i així no ens enfonsem i reaccionem amb un gol i alguna altra jugada, però la nostra defensa segueix fent aigües i ens han anat marcant fins arribar a l’1-5. Sensació de que ens podien caure mil gols, que no estàvem en el partit, i de que per molt que volguéssim, acabàvem les jugades però la pilota mai entrava, i crec que no m’equivoco si dic que els visitants han marcat 5 gols de 5 o 6 jugades clares. A la segona part ens mentalitzem, que podem, que és un partit semblant al de Montsant, i de fet sortim i marquem el 2-5. Tot sembla anar bé, però res ha canviat i en poc temps ens foten el 2-8 (aquí algun que altre gol ha sigut regal nostre). Comencem a jugar de 5, marquem algun golet però ens expulsen un jugador. Aguantem bé els 2 minuts amb un home menys i quan recuperem el 4rt jugador aconseguim fer algun gol més. Però crec que quan anàvem 5-8, els hi fem un altre regal i ja aquí el partit s’ha mort ja que quedava molt poc temps.
Una derrota molt dolorosa, com a mínim per a mi. No hem estat a l’alçada ni molt menys, sobretot alguns, i ells fent el que saben ens han guanyat merescudament. Efectivitat màxima al començament per part de CET 10, i nosaltres fent algun pal i després el porter n’ha tret algunes quantes més.

Club Sala 5 Martorell (5) – Juvenil Nacional (4)

Femení “B” (4) – L’Hospitalet Bellsport (0)
Minicrònica del Xavi: “Bon partit de les noies del “B” contra un rival molt fort. A destacar el partit de la Marions amb un hat trick.” Gols de Marions (3) i Sílvia (1).

Femení “A” (3) – Finques Centelles (2)
Minicrònica del Xavi: “Partit amistós contra un dels millors equips de Divisió de Plata. Cal destacar el bon joc col·lectiu de les noies. Cal seguir aquest ritme!!

Sènior “B” (2) – Col·legi Monestir Santa Isabel (1)
Victòria importantíssima per escalar algunes posicions.