RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (09-04-2016)

11 abr. 2016

CEEB:

• Benjamí 31 – 61 CB Sant Josep Obrer / Partit per oblidar amb massa bot i poc moviment del jugador sense pilota.
  • Escola Auró 71 – 41 Pre-Aleví / Equip contrari superior en quasi tots els aspectes del joc.
  • Escola Montseny 78 – 49 Aleví / Segona part bona que no és suficient per recuperar en el marcador.
  • Infantil F. 39 – 40 Escolapis Sarrià / La manca d’intensitat en la primera part va resultar clau en el resultat.
  • Jesuïtes Sant Gervasi 30 – 45 Juvenil M. / Una bona defensa guia a l’equip a la victòria.

FCBQ:

• Infantil F. 30 – 67 AESE / Es competeix contra un equip superior, aplicant conceptes treballats als entrenaments.
  • Cadet F. 52 – 34 Escolapis Sarrià / Partit que serveix per guanyar en confiança a aquelles jugadores amb menys minuts.

Infantil masculí i Cadet Masculí, no van competir aquest cap de setmana.