RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (09-05-10)

10 maig 2010

Bona jornada, que ha acabat amb 8 victòries, 1 empat i 1 derrota. Aquesta era la darrera jornada pel Nacional, que ara ja només té en ment la copa..

A.E. Martorell (3) – Aleví (4)
Minicrònica de l’Enano: “El partit ha sigut intens, els nostres han guanyat per la mínima. El resultat no reflecteix el que s’ha vist al partit. Anant 2-4 Martorell ha jugat de cinc, aconseguint el 3-4. El tanteig ha sigut: Primera part 0-1,1-1,2-1,2-2. Segona part 3-2,4-2 i 3-4. I casi ens marquen als últims segons.” Gols d’Arturo (2), Nil (1) i Oriol (1).

A.E. Sant Andreu (3) – Infantil “B” (1)
Derrota de l’Infantil “B”. Esperem que l’equip es refaci i pugui afrontar el tram final de lliga i el partit de copa amb garanties.

Bosco Rocafort (2) – Infantil “A” (3)
Partit complicat que els nostres han acabat guanyant, tot i patir més del compte. Bosco ha fet una defensa en zona molt tancada i s’ha dedicat a sortir a la contra. Així ha arribat el 1-0. Després el nostres han fet l’empat però Bosco s’ha tornat a avançar i amb el 2-1 s’ha arribat al descans. A la 2a part Les Corts ha pujat una marxa i ha apretat de valent, aconseguint el 2-2 i després el 2-3. Amb aquest resultat s’han perdonat ocasions clares que podrien haver costat car, com per exemple a falta de 14 segons un xut al pal de Bosco.

C.F.S. Sant Andreu Sagrera (0) – Cadet “B” (4)
El Cadet “B” segueix fent els deures i ficant pressió a Rubí.

Cadet “A” (4) – F.S. C.E.T. 10 (3)
Gran victòria del Cadet “A” que l’apropa molt a la 3a posició de la taula. Si en els partits que resten Bosco perd un partit més que els nostres (i li queden partits complicats com Marfil), el Cadet “A” serà 3r.

F.S. Bonaire (1) – Juvenil “B” (5)
Crònica de l’Adri: “Partit on hem sortit enxufadíssims i hem fet un partit molt seriós en totes les facetes, tan defensives com ofensives. Possiblement un dels partits més seriosos per part nostra, on no hem tingut cap pàjara. Ara, a seguir com estàvem abans, esperant que el CNS perdi un altre partit i nosaltres a seguir guanyant.” Gols de Iñaki (2), Pol (1), Pau (1) i Marc Rodríguez (1). Cal dir que aquesta jornada Natació Sabadell ha perdut i la lliga s’apreta moltíssim.

Juvenil Nacional (6) – F.S. Canet (2)
La lliga ha finalitzat pel Juvenil Nacional, que ha quedat finalment en 6a posició. Aquest darrer partit l’ha dominat, però a falta de 4:07 el resultat era de 2-2. Gols de Xavi Costa (1), Carles (1) Òscar (1), Gàtius (1), Pájaro (1) i Sergi (1). Atenció a Sergi (porter) que ha marcat de penal i que per tal i com ho ha celebrat sembla que hagi complert el somni de la seva vida.

Femení “B” (2) – C.D. La Concòrdia (2)
Doncs com ja hem explicat, aquest empat li serveix al Femení “B” per ser matemàticament equip de 1a Divisió. Un altre cop, FELICITATS! Els gols han sigut de la Clara (2).

Vincit-Polaris Provençalenc (1) – Femení “A” (7)
Partit sense història contra un equip que ha defensat tota l’estona a 7 metres de la seva porteria. Gols de Pat (2), Celeste (2), Anna (1), Isa (1) i Mar (1).

Sènior (3) – A.E.F.S. Arrels – Cala Montjoi (1)
Crònica de Marc Brau: “Gran partit del sènior que ha estat molt seriós i ha jugat un bon partit contra un rival que es jugava la lliga i l’ascens. Hem controlat la primera part, però a la segona tot i no enir la pilota, en dos contres hem matat el partit. S’ha patit una mica, però sino no seriem el sènior!” Gols d’Enric (1), Iker (1) i Víctor (1).

A més a més el Cadet “A” va jugar un partit aplaçat molt important a casa de Bosco, amb el resultat de 4-5, gols de Pau (3), Esteve (1) i Marc (1).