RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (10-01-10)

10 gen. 2010

Aquests són els resultats de la 1a jornada de l’any 2010. Una jornada no molt brillant però tampoc dolenta. A seguir treballant.

C.F.S. Esparreguera (1) – Aleví (2)
Victòria ajustada amb gols d’Enano (1) i Arturo (1). El 0-1 arriba a falta de 43 segons del descans. Ja a la 2a part Esparreguera empata i a falta de 4 minuts els nostres es tornen a avançar.

F.S. Rapid Santa Coloma (1) – Infantil “B” (7)
Partit ben jugat per l’Infantil “B” que segueix en ratxa. Gols de Sergi (2), Víctor (1), Jordi (1), Martí (1), Foto (1) i Miquel Puig (1). A destacar el bon partit amb gol inclòs del Miquel Puig, que tornava a jugar després de molt temps lesionat.

A.E. Martorell (2) – Infantil “A” (2)
Empat marcat pel gran nombre de pals realitzats pels nostres.

Futsal Monistrol (1) – Cadet “B” (8)
El Cadet “B” segueix intractable. La setmana que ve tenen la jornada corresponent de lliga i l’aplaçat contra Nàstic. Guanyant tots 2 es col·locarien líders.

Cadet “A” (10) – F.S. Martorell (2)
Bona victòria amb un parcial de 5-1 a cada part. Gols de Salla (3), Marc (1), Saúl (1), Eric (1), Esteve (1), Willy (1), Guillem (1) i un en pròpia porta.

F.S. Frederic Mistral (2) – Juvenil “B” (3)
Important i ajustada victòria del Juvenil “B”, que mantindrà una setmana més el liderat. Gols de Marc Rodríguez (1), Pau (1) i Pol (1).

Juvenil Nacional (4) – F.S. Manresa (5)
Partit amb una part per a cada equip. A la primera Les Corts ha estat clarament superior i ha arribat al descans guanyant 3-0. A la 2a Manresa ha apretat més i ha aconseguit empatar a 3. A falta de 4 minuts els nostres fan el 4rt gol en una contra. Manresa ha jugat de 5 i ha aconseguit un altre cop l’empat. La jugada decisiva ha estat quant Manresa, mantenint el joc de 5, ha perdut una pilota i l’Enric l’ha tirat al pal. La continuació d’aquesta jugada ha acabat amb el 5è gol de Manresa. Destacar la nefasta actuació arbitral, que no ha deixat content a cap dels dos equips. Gols d’Enric (2), Pájaro (1), Aguaron (1).

Femení “B” (1) – F.S. Frederic Mistral (1)
Partit molt disputat entre els 2 candidats més clars a pujar. Tots dos equips han tingut opcions de guanyar. Gol de l’Helena Roig.

Sènior (2) – F.S. Canet Barri Besòs “B” (2)
Un empat que no deixa content al Sènior, que volia endur-se els 3 punts. El resultat però, és just. Al descans el resultat era de 1-2. A destacar el debut de Pechito, prou bo, aconseguint els 2 gols de Les Corts.