RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (10-10-10)

11 oct. 2010

Com ja es va dir a la prèvia, la jornada era espectacular i ha quedat demostrat en grans partits. La nota negativa és que dels 4 partits “estrella” se n’han perdut 3 per la mínima i l’altre s’ha empatat. Malgrat això, la valoració ha de ser positiva, ja que en tots els partits s’ha lluitat i s’ha tingut opcions de guanyar. Aquí teniu els resultats. La pròxima jornada ja entren els equips que falten en competició!

Marfil Santa Coloma (4) – Aleví “A” (3)
Crònica anònima: “Partit molt igualat i emocionant en que els nostres han lluitat fins al final.Amb empat a 2 al descans, ens han marcat dos seguits que no hem pogut remuntar. A la tornada guanyarem.” Gols de David (1), Eric (1) i Iker (1).

Marfil Santa Coloma (1) – Infantil “A” (0)
Gran partit el vist a Santa Coloma. Cap dels dos equips era capaç de perforar la porteria contrària fins que Marfil ho va aconseguir al minut 17 de la 2a part. Ànims a l’Infantil “A” ja que això acaba de començar.

Cadet “A” (4) – C.E. Jesus-Maria (2)
Victòria molt treballada del Cadet “A”, que al començament del partit es va veure superat fins al punt de posar-se 0-2. Després de vàries ocasions finalment es va aconseguir fer el 1-2, golàs de Dani, i així es va arribar al descans. A la 2a part, amb paciència i millor joc, es va aconseguir donar la volta al partit. El Cadet suma 6 de 6 punts possibles. Gols de Dani (1), Fran (1), Víctor (1) i Peran (1).

F.S. Montsant (5) – Juvenil “B” (5)
Crònica de l’Adri: “Començava el partit i Les Corts sortia molt posat en el partit, i en una mica més de 5 minuts es posava 0-3. Això té els seus avantatges però també els seus inconvenients, i així ha passat. Ens hem confiat, hem baixat el nivell i ells l’han pujat, i abans d’arribar a la mitja part ja ens havien remuntat. Mitja part 5-3. A la segona part tothom es temia que seguís com havíem marxat al descans, però ens hem posat les piles i mica en mica ens anàvem posant al partit. En una falta sense barrera ( havien arribat a les 5.) marquem el 4. Aquí la cosa ja s’ha apretat més, i gràcies a una gran jugada per la banda i un bon xut hem pogut empatar. Fins arribar al final del partit s’han xutat 2 dobles, un per cada banda que no han acabat en gol.”
Gols de Iñaki (2), Marc Sáez (1) i Adri (1), l’altre en pròpia portería.

Juvenil Nacional (4) – F.C. Barcelona (5)
Partit intens i vibrant el viscut al Pavelló de la Illa. El partit ha estat igualadíssim però se l’ha acabat enduent el Barça. Els primers minuts del partit han sigut de tempteig i finalment Barça s’ha avançat al marcador. Ja a les acaballes de la 1a part la jugada polèmica del partit que ha suposat el 0-2: En una bola dividida a l’aire dins l’àrea de Les Corts salta Serrano pel Barça i Ricky (porter) per Les Corts. Serrano remata però s’enduu per davant a Ricky. L’àrbitre dona gol i Ricky s’ha de retirar amb un fort cop a la cara. Entra Diego per substituir-lo. A la 2a part Les Corts torna amb força i aconsegueix fer la igualada. El problema ha sigut la ràpida resposta de Barça que tornava a fer el 2-3. I després la bogeria, empat de Les Corts, novament s’avança Barça, nou empat de Les Corts i a falta de 36 segons el 4-5 definitiu per Barça. Felicitar al Juvenil perquè aquesta és el camí i segur que els resultats arribaran. Els gols del Les Corts van ser tots 4 de Carles Pedrero, especialment inspirat.

Pel que fa als equips que segueixen en pretemporada aquests són els resultats:

Infantil “B” (1) – Sant Cugat (11)
Per error dels visitants l’Infantil “B” s’ha enfrontat al Cadet de Sant Cugat i el físic ha marcat excessivament les diferències.

Cadet “B” (16) – Sant Cugat (0)
Pel mateix error d’abans, el Cadet es va enfrontar a l’Infantil de Sant Cugat i també va ser un partit molt desigual.

Femení “B” (7) – Estel Vallseca (1)
Després d’una primera part fluixa (empat a 1) a la 2a es va veure el Femení “B” que s’espera aquest any.

Mistral (1) – Femení “A” (3)
Gran partit del Femení “A” que continua fent una pretemporada excel·lent. Gols de Sílvia, Roig i Maria.

Sènior “B” (1) – Santa Isabel “B” (1)
Gol d’Aleix.

Sènior “A” (4) – Xocala-Sant Andreu (3)
Partit intens el que s’ha endut el Sènior “A”, que tanca la pretemporada amb 5 victòries i 1 empat. Els gols han sigut de Xavi (1), Iker (1), Víctor (1) i Javico (1).