RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

22 nov. 2009

Arriba el butlletí informatiu amb tots els resultats federats. La jornada podria haver anat millor, i per això cal seguir treballant a tope.

Rapid Santa Coloma (0) – Aleví (10)
Els peques segueixen intractables, sumant tots els partits jugats per victòries.

Infantil “B” (3) – F.S. La Unión Las Palmas (5)
Partit molt intens i vistós el que s’ha vist a l’Euròpolis. La Unión, amb jugadors molt poderosos físicament ha demostrat el per què és líder, ja que també té alguns jugadors molt bons. Els nostres han donat la cara fins a l’últim segon i han demostrat un nivell futbolístic que ha de donar resultats positius ja. Gols de Víctor (2) i Sergi (1).

Infantil “A” (1) – Acció Sant Martí (2)
Resultat molt injust. L’Infantil “A” ha portat el pes del partit, ha tingut la pilota i ha generat moltes ocasions de gol. L’Acció per la seva part, un equip físicament enorme, ha estat fort en defensa per sortir a la contra. La sort i l’efectivitat han estat de la banda de l’Acció que ha acabat enduent-se el partit.

Cadet “B” (8) – Penya Barcelonista Prosperitat Nou Barris (0)
El Cadet “B” ha fet un partit excel·lent, que ha deixat molt satisfet al seu entrenador. 4-0 al descans i 4 més a la 2a. Gols de Josep (1), Álvaro (1), Albert (1) i, atenció, Peran (5).

Jesús Maria (1) – Cadet “A” (4)
Una nova victòria pel Cadet “A”, que el manté co-líder amb el Barça. Partit que han dominat clarament i en el que podien haver marcat més gols. Eric (2), Guillem (1) i Marc (1).

Juvenil “B” (4) – F.S. Gavà (0)
Un altre equip que està a tope i que gràcies a aquesta victòria segueix líder en solitari. Al descans 2-0.

Juvenil Nacional (5) – Sícoris Club (3)
Partit molt dolent del nostre Juvenil, avorrit i sense ritme. Afortunadament s’han aconseguit els 3 punts però cal tornar a mostrar el bon joc i intensitat de partits anteriors. A falta de poc més de 1 minut pel final del partit Sícoris posava el 3-3 al marcador, però finalment amb joc de 5 s’ha aconseguit revertir la situació.

C.F.S. Vallgorguina (1) – Femení “B” (3)
Victòria molt treballada contra un equip que no mereix estar tant avall en la classificació. Per la seva part, les mamuts, “suma y sigue”.

A.E. I.E.S. Montserrat (2) – Femení “A” (2)
Empat just en un partit igualat.

C.F.S. Tous (8) – Sènior (2)
Resultat excessiu pel que s’ha vist a la pista, però és el risc de jugar de 5. Al descans 2-2. A falta de 9 minuts pel final i amb 4-2 al marcador, el joc de 5 no ha donat els fruits esperats.

Agraeixo a tothom les crítiques/suggeriments/peticions. És una mostra de que el blog interessa i de que la gent el consulta, cosa que celebro. Prenc nota de tot el que dieu i intentaré satisfer les demandes. Però paciència, que és laboriós i el meu temps és finit!