RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

29 nov. 2009

Molt bona jornada, on tots els equips que han jugat (Cadet “B” i Femení “B” no han tingut partit) han guanyat a excepció del Juvenil “B”, que ha perdut en un partit molt igualat.

Aleví (3) – Marfil Santa Coloma (2)
Partit vibrant i mot igualat, en el que s’ha patit molt per guanyar. Victòria que permet als nostres seguir sent líders. Marfil ha demostrat ser un gran equip i tenir molt bons jugadors. Gols d’Enano (2) i Miquel (1).

Infantil “B” (3) – Teià Futbol Cinc (2)
Merescuda victòria de l’Infantil “B” que ha perdonat massa i ha patit més del compte. Teià també ha tingut un bon grapat d’ocasions. El resultat podia haver tingut molts més gols. Gols de Nacho (2) i Jordi (1).

Infantil “A” (6) – Club Natació Sabadell (2)
Bona victòria de l’Infantil “A”, clara i contundent, per refer-se de la desfeta de la jornada passada. Gols de Gonzalo (1), Rivo (3) i Dani (2).

La Unión Las Palmas (1) – Cadet “A” (2)
Resultat curt, amb bona actuació del porter local. Gols de Marc (1) i Eric (1).

Juvenil “B” (2) – Club Natació Sabadell (3)
Partit igualat que podia haver caigut de qualsevol de les 2 bandes. Al descans el resultat era de 2-1. A la represa els nostres no han matat el partit en les ocasions que han tingut i el Natació, equip que ha utilitzat molt el joc de 5, ha ficat les seves. Gols de Pol (1) i Llibert (1).

Escola Pia Sabadell (3) – Juvenil Nacional (7)
El Nacional es retroba amb el bon joc en un partit importantíssim. Gols d’Eric (3), Òscar (2), Costa (1) i Eder (1).

F.S. Cardedeu (1) – Femení “A” (13)
Les mamuts han estat molt superiors davant d’un equip que a la mitja part ja perdia 0-5. Partit molt complert, sobretot en defensa on des del minut 0 no es va donar cap opció al rival. Gols de l’Eli (5), Sílvia (2), Cristina (2), Roig (2), Celeste (1) i Peke (1).

Club Esportiu Montseny “B” (3) – Sènior (6)
Bon partit del Sènior, que ha dominat el ritme de la pilota totalment. Partit tranquil i sense entrebancs, en el que s’ha arribat a anar 0-6. En els dos últims minuts i havent baixat la intensitat (mal fet), el rival ha fet els seus 3 gols.