RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (11-04-10)

13 abr. 2010

Jornada bastant positiva en línies generals amb 8 victòries i 2 derrotes, una de elles la del Cadet “A” contra el Barça i per la mínima. Aquí teniu tots els resultats.

Aleví (11) – F.S. Ràpid Santa Coloma (1)
Paraules del capi: “Ha començat marcant el Ràpid, però en tot el partit no ha vist la pilota. El resultat podia haver estat més ampli si els pals de Nacho haguessin entrat”.

Infantil “B” (5) – C.F.S. Sagarra (1)
L’Infantil “B” també va començar perdent després de perdonar un parell d’ocasions molt clares. A partir d’aquí va dominar el partit i els gols van anar caient. Gols de Nacho (1), Sergi (1), Jordi (1), Víctor (1) i Òscar (1).

Infantil “A” (2n classificat) – C.E. Futsal Mataró (8è classificat)
Aquest partit al final va quedar aplaçat. Ja informarem de quan es jugui.

Cadet “B” (9) – F.S. Martorell “B” (1)
Victòria contundent dels jugadors de Miki Andrés. A falta de 5 partits segueixen líders 1 punt per sobre de Rubí.

F.C. Barcelona (3) – Cadet “A” (4)
Crònica de Juanjo Ferruz: “El resultado final es de 4-3 a favor del Barça. Gran partido jugado con gran intensidad por ambos equipos. En la primera parte, Les Corts ha estado muy bien en defensa y en ataque ha podido hasta sentenciar el partido. A falta de 3 minutos ganábamos 0-3, pero a falta de un par de minutos, el Barça ha hecho el 1-3. En la segunda parte, poco a poco el Barça se ha ido haciendo dueño del partido y los jugadores de Les Corts han empezado a notar el cansancio por el esfuerzo. A los 10 minutos el Barça ha marcado el 2-3 y en 13, de doblepenalti (sexta falta) han empatado, 3-3. El Barça ha seguido apretando y faltando un minuto han conseguido el 4-3 definitivo. En fin, creo que hubiera sido más justo un empate, ya que cada equipo ha tenido una parte. Les Corts en la primera parte podía haber sentenciado, pero también es verdad, que en la segunda ha sido el Barça el que se había podido ir en el marcador.”

Juvenil “B” (13) – F.S. Martorell “B” (2)
Partit plàcid per els nostres, que han pogut refer-se de la derrota de la setmana passada amb 13 gols i la dada de que tots els jugadors de camp han marcat. Gols de Pol (3), Sergi (2), Pau (2), Marc Martínez (2), Iñaki (1), Llibert (1), Adri (1) i Marc Rodríguez (1).

F.S. Rapid Santa Coloma (2) – Juvenil Nacional (6)
Gran victòria del Nacional que ha desplegat un molt bon joc, especialment a la 2a part. El resultat al descans era de 1-1, i l’equip havia començat perdent. Gols de Aguaron (2), Fran (2), Òscar (1) i Xavi Costa (1).

F.S. Masnou Interdinamic “B” (1) – Femení “B” (4)
Important victòria del Femení “B” que l’acosta una miqueta més encara a la consecució del títol. Gols de Fran (1), Clara (1) i Roig (2).

Gimnàs M.C. Sant Cugat (3) – Femení “A” (4)
Victòria molt soferta i aconseguida quasi in-extremis amb el joc de 5. Tres punt per refermar la 2a posició.

P.B. Speed 58 (5) – Sènior (3)
Derrota del Sènior en una pista que mai se li ha donat bé. En cap moment l’equip ha estat al seu nivell i malgrat la pèssima actuació arbitral, no es pot dir que es perdés per això. Gols de Gotor (1), Pepe (1) i Enric (1).

Aquesta setmana es disputen diversos partits de Copa. Anirem posant els resultats a mesura que els coneguem.