RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (12-12-10)

13 des. 2010

Jornada acceptable (7 victòries, 3 empats i 1 derrota) en línies generals però que baixa el llistó del que ens començàvem a acostumar les 3 darreres jornades. I és que quan les dinàmiques són bones, està clar que una setmana de descans acompanyada d’un pont i dies plujosos que no permeten entrenar, no és el millor que els hi pot passar als equips. Aquí teniu els resultats:

Aleví “B” (10) – C.F.S. Sant Andreu de la Barca (0)

F.S. Montcada (0) – Aleví “A” (15)
Gols de Arturo (3), Eric (4), David (3), Iker (2), Adri (2) i Jordi (1).

Infantil “B” (3) – C.E. Jesús-Maria (3)
Crònica anònima: “Partit amb dos equips lluitant per continuar en les posicions capdavanteres. JM té un equip molt físic i a la primera part els nostres no han sabut agafar el ritme del partit i JM s’ha posat 2-0. L’equip no s’ha enfonsat i en un robatori de l’Enano s’han retallat diferències (2-1). Descans amb teràpia de grup i sortida súper enxufada de l’equip pressionant la sortida de JM. Una passada llarg del porter Miky a Nacho Vega que ha controlat i definit molt bé ha posat el 2-2. S’ha seguit apretant i un xut de Nacho Vilar després d’un servei de banda ha sigut el al 3-2. Semblava que el partit podia acabar així ja que els nostres aguantaven bé físicament i sortien al contraatac amb oportunitats de marcar el quart, però en una jugada mig embolicada ha arribat una centrada de JM i l’empat. Tots dos equips han tingut ocasió de desnivellar el marcador però ja no s’ha mogut. Bon esforç de tot l’equip. Ha faltat una mica de sort.”

C.E. Bosco Rocafort (0) – Infantil “A” (11)
Gols de Sergi (4), Marc (3), Nil (1), Sergio (1), David (1) i Miquel (1).

Cadet “B” (2) – F.S. Olesa (2)
Crònica del David: “Partit molt complicat contra el 5è classificat, que s’ha tancat a un quart de pista. 1a part: Partit amb molt poques ocasions per Les Corts i poquíssimes per l’Olesa. En una falta dubtosa ens han marcat el 0-1. 2a part: Hem sortit més enxufats i hem remuntat el partit amb un gol de Víctor i un altre de Pau. Després hem pogut rematar el partit en algunes ocasions, no ha sigut així i amb un xut llunyà que rebota en el peu d’un jugador i entra per l’esquadra, on el porter no podia fer res, ens empaten. Ells després del gol han tingut bones ocasions per guanyar, no les han aprofitat i els últims 5 minuts hem tingut el gol en 3 o 4 ocasions clares.”

Cadet “A” (3) – F.S. Rapid Santa Coloma (5)
Partit molt igualat entre dos equips de la part alta de la taula. Malgrat avançar-se 3-0 en el minut 10 del partit, els nostres no han estat capaços de retenir la victòria. Ràpid, amb bon joc, intensitat i paciència ha anat retallant distàncies fins posar-se 3-4. El 5è gol, anecdòtic, ha arribat en un xut del porter amb el temps ja aturat en el 00:00. Gols de Víctor (1), Bellet (1) i Dani (1).

F.S. Salou (0) – Juvenil “B” (7)
Crònica de l’Adri: “Bé, començar dient que hem fet una grandíssim partit, concentrats en tot moment i gràcies a això no hem donat gaires opcions al rival. Començàvem el partit amb un bon ritme i veient que la defensa dels locals seria forta i que sortien rapidíssimament a les contres això ens dificultava pressionar. En una jugada, xut que dona als dos pals i entra que ha deixat l’ambient una mica fred, però a partir d’allà hem començat a moure millor la bola i abans d’acabar la primera part ens hem pogut posar 0-3 en el marcador.
A la segona, hem sortit igual, i hem aconseguit fer algun gol ràpid, tot i que també ens havíem posat amb 3 faltes en menys de 2 minuts. S’han posat a jugar de cinc, i aleshores crec que ha arribat l’expulsió d’un dels seus jugadors perquè quan ha fet el canvi no havia entrat a la pista i havia tret de banda; tot i així no han jugat amb un menys. I després vermella pel míster perquè, segons he sentit dir-li a ell, no el podia senyalar dient no sé què… Vaja que ha sigut una mica embolicat. Però després segona groga per un altre jugador i segona expulsió, i aquest cop sí que han jugat amb un menys fins que hem marcat. Fins al final del partit, hem seguit dominant i marcant algun gol més fins al setè. Ells cap al final han tingut alguna ocasió però hem pogut mantenir la porteria a zero. Han tingut poques ocasions, i nosaltres força. El partit ha estat dominat per nosaltres en tot moment, ja que ens ha sortit un partit força rodó. Llàstima del merder de les expulsions que han refredat una mica el partit.”
Gols de Marc Martínez (2), Eric (2), Marc Sáez (1), Iñaki (1), Adri (1).

Juvenil Nacional (3) – F.S. Rapid Santa Coloma (3)
Com han dit: “Partit gris i amb un arbitratge lamentable per ambdós equips”. Gols d’Esteve (2) i Salla (1), en el seu retorn als terrenys de joc.

F.S. Cardedeu (2) – Femení “A” (8)
Crònica del Xavi: “Bon partit de les noies un diumenge on anàvem amb poquets canvis. Partit controlat en tot moment i els gols han anat caient de mica en mica. Cal millorar en defensa doncs encaixem molts gols de manera massa fàcil.”

Sènior “B” (2) – Futsal SAS (1)
Important victòria del Sènior “B”, que li permet superar una mala ratxa de resultats. Gols de Ignasi (1) i Aleix (1).