RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (13-03-11)

14 març 2011

7 victòries, 1 empat i 2 derrotes és el balanç de la jornada. Aquí teniu els resultats:

Aleví “A” (6) – C.F.S. Esparreguera (1)

F.S. Castellar (2) – Infantil “B” (6)

Infantil “A” (3) – F.C. Barcelona (1)

Club Gimnàstic de Tarragona (6) – Cadet “B” (3)
Crònica del Sergi: “Primera derrota en tota la temporada del Cadet “B” que s’ha vist batut per un equip de mitja taula que ja va aconseguir empatar a casa. Sens dubte, ha estat la maledicció del Cadet “B”. El viatge, el dinar en equip, l’àrbitre, van ser alguns dels condicionants d’aquesta derrota però en ningun moment s’han d’utilitzar com a excusa. En cap moment el cadet va estar còmode al camp, va dominar el joc però no va saber materialitzar les jugades ni saber jugar de 5 en els compassos finals del partit. A seguir treballant, que seguim primers, però ara sí que sense marge d’error.” Gols de Samu (2) i Sergi (1).

C.E. Bosco Rocafort (1) – Cadet “A” (1)
Nou empat del Cadet “A” que no està tenint darrerament la sort d’altres partits. Es va tenir molta possessió de pilota i es van generar moltes ocasions però no es van materialitzar. Malgrat les relliscades el Cadet “A” encara depèn d’ell mateix per seguir en 2a posició. Gol de Peran (1).

Juvenil “B” (10) – C.E. Bosco Rocafort (5)
Crònica de l’Adri: “El partit ha començat bastant igualat i potser amb alguna jugada més clara per a ells que no pas per a nosaltres. Però era una partit una mica boig i hem intentat anar tocant i tocant, tot i que no podíem gaire, i així hem obert la llauna i podíem haver marcat més gols. Ens hem arribat a posar 6-1, ja que ells han marcat quan anàvem 3-1 (crec). Però ens hem relaxat i en un error en defensa i un doble s’han posat 6-3. Han xutat algun doble més i nosaltres crec que també. El descans en ha anat bé, per què ens podria haver caigut algun més…
A la segona part ells venien a dalt igual que al final de la primera i ens ha costat força sortir de la pressió. I no sé cap a quin minut han expulsat el seu entrenador, suposo que per haver dit alguna cosa a l’àrbitre… El partit seguia i més o menys els gols s’anaven intercalant per una banda i altra, tot i que han arribat a posar-se 7-5 i han intentat jugar de 5. Quan faltaven 10 min pel final, hi ha hagut un “parón” d’uns 5-10 minutets. Al tornar al joc hem tingut sort de poder ampliar el marcador i que no els hi entressin els dobles.
Avui tornàvem a tenir varis lesionats, i a sobre un s’ha trobat malament i no ha pogut jugar. Des d’aquí, si ho llegeix, vull donar ànims al nostre capi que se li ha acabat la temporada com a jugador, des del Nadal que no pot jugar, una llàstima, però seguirem endavant. Ànims IÑAKI!!
Del partit: Ens agrada massa atacar i poc defensar. 10 gols a favor, està molt bé, però no pot ser que ens marquin 5 (i algun més que podria haver caigut).”
Gols de Marc Saez (3), Adrià Jiménez (3), Víctor (1), Nil (1), Marc Rodríguez (1), Adrià Fernández (1).

Juvenil Nacional (9) – C.F.S. Sagarra (3)
Minicrònica de l’Adri: “Bon partit del Nacional que sembla que ha canviat el xip i s’ha posat les piles. El joc en atac va millorant i sembla que juguen una mica més de 4. Un partit que ha servit per donar minuts a tots els jugadors, que han respost perfectament. Tot i que en un moments Segarra ha empatat a 2, Les Corts s’ha sobreposat i s’ha tornat a posar per davant del marcador amb rapidesa.”

Femení “B” (4) – C.E. Arenys de Munt (0)
Minicrònica del Xavi: “Gran victòria de les noies davant del líder de la categoria i principal candidat a l’ascens. El partit ha estat dominat en tot moment per les de casa que han estat superiors físicament a un rival que venia amb 2 canvis.” Gols de Marions (2) i Roig (2).

Femení “A” (8) – A.E. I.E.S. Montserrat (0)