RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

14 febr. 2011

Ja tenim els resultats aquí. Ha estat un cap de setmana bastant bo amb 7 victòries, 4 empats i 1 derrota.

Aleví “B” (9) – C.E.F.S. Terra Negra (1)
Gols de Marc (3), Pol (2), Jordi (2), Gerard (1) i Xavi (1).

P.B. Montserrat-Monistrol (1) – Aleví “A” (4)
Crònica del Quim: “Partit difícil per l’Aleví que es va trobar amb un rival tancat a darrere que sortia amb ràpides contres. A la primera part poques ocasions i 1-1 al marcador. A la segona part, seguint la tònica dels últims partits sortim amb més intensitat i obrim distància en el marcador fins els definitiu 1-4. Destacar el partit del Jordi amb 3 gols.” Gols de Jordi (3) i David (1).

Infantil “B” (3) – C.F.S. Esparreguera (3)
Gols de Òscar (1), Enano (1) i Nacho Vilar (1).

F.S. Vilassar de Mar (1) – Infantil “A” (5)
Gols de Miquel (1), Nacho (1), Besal (1), Nil (1) i Feixas (1).

Cadet “B” (1) – C.F.S. Manresa (0)
Gran victòria del Cadet “B” que li permet col·locar-se líder de la classificació. Gol de Dani (1).

Cadet “A” (6) –F.S. Montcada (6)
Montcada s’ha confirmat com la bèstia negra del Cadet “A”. En un partit poc lluït dels nostres que malgrat això han pogut guanyar i han tingut ocasions de sobres. Però s’han tingut massa errors de concentració i s’han regalat alguns gols, cosa que ha fet que el partit hagi acabat en empat. Gols de Peran (2), Clemente (1), Albert (1) i Dani (1).

Col·legi Santo Ángel (3) – Juvenil “B” (3)
Crònica de l’Adri: “Hem començat el partit amb moltes ganes, però a mitja pista. Tocàvem més que aquests últims dies i anàvem fent. Així ha arribat el primer, en una passada profunda i acabant de manera perfecte. Hem seguit tocant i en una jugada per la banda, passada al segon pal i el segon. I de segon pal també ha arribat el tercer, en una jugada directe de banda. Aquí teníem el partit mig dominat, tot i que ells també havien tingut alguna bona jugada. Però podríem haver matat el partit… Mitja part: 0 – 3. A la segona, ells han sortit amb més ganes, però potser seguíem tenint una mica més la bola nosaltres. Però en una falta, toca a un de la barrera i entra i això ens ha tocat una mica. Tot i així seguíem però no teníem sort, igual que ells que també han tingut algun pal. Ha arribat el seu segon, i a falta de 3 minuts, el gol de l’empat. Fins al final, han tingut alguna ocasió, però nosaltres també hem tingut un pal.És un empat que realment ens ha fet mal, però hem d’espavilar, no ens poden remuntar un partit així! Setmana que bé Montsant si no m’equivoco, així que…” Gols de Nil (2) i Marc Sáez (1).

C.E. Jesús Maria (6) – Juvenil Nacional (7)
Al descans el resultat era de 3-1. Gols de Pájaro (2), Salla (1), Òscar (1), Carles (1), Eder (1) i Rodri (1).

C.E.F.S. Santpedor (2) – Femení “B” (2)
Gols de Cris (1) i Núria (1).

A.A.V.V. Can Clos (3) – Femení “A” (2)
Gols de Roig (1) i Eli (1).

Centre Montserrat Xavier “C” (3) – Sènior “B” (4)
Minicrònica de l’Àlex: “Partit bastant controlat per la nostre part, però ens falta mantenir el mateix nivell durant tot el partit ja que ens deixem remuntar els resultats molt fàcilment.” Gols de Ignasi (2), Core (1) i Víctor (1).

Escola Pia Sant Antoni (2) – Sènior “A” (5)