RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (15-05-11)

16 maig 2011

Jornada amb 6 victòries 4 derrotes i 1 empat. El més important però, es que s’arriba a la darrera jornada amb la possibilitat d’aconseguir 2 títols més (Cadet “B” i Femení “A”) i s’ha assegurat una 2a plaça (Infantil “B”). Aquí teniu tots els resultats:

Aleví “B” (10) – E.F.S. Blanc Blava Despí “B” (2)

Infantil “B” (9) – C.F.S. Palau Solità i Plegamans 2007 (2)
Amb els resultats que s’han donat a la jornada l’Infantil “B” queda finalment en la 2a posició de la lliga. Felicitats!! Gols de Nacho (4), Villa (3), Nachete (1) i Òscar (1).

Cadet “B” (8) – P.B. Montserrat-Monistrol (3)
Gols de Dani (3), Sergi (1), Uri (1), Joan (1), Víctor (1) i Adri (1).

F.S. Olesa (1) – Cadet “B” (3)
Crònica del David: “Hem començat el partit molt bé i molt forts, però Olesa en una jugada de banda amb fortuna es posen per davant al marcador. Poc després hem fet l’1-1 i 1-2 i quan faltaven uns 5-10 minuts per acabar la primera part hem fet l’1-3. Una primera part molt bona i amb molta intensitat per part dels dos equips. Segona part on ens ha costat més fer ocasions i on ells han tingut ocasions per posar el 2-3 al marcador, han intentat jugar de 5 però em defensat molt bé. Ens queda un últim partit a casa del Casp, no serà fàcil ja que el camp és petit i a l’anada ja ens va costar molt guanyar-los.”
Amb un empat a la darrera jornada seria campió de lliga. Gols de Uri (1), Dani (1) i Samu (1).

Cadet “A” (1) – F.C. Barcelona (5)
Bon partit del Cadet “A” que ha plantat cara a un Barça que ha dominat el partit però sense generar excessives ocasions. Al descans el resultat era de 0-1. Els nostres han fet l’empat al començar la segona i el marcador ha seguit ajustat fins als minuts finals, on el resultat s’ha eixamplat. Gol d’Albert (1).

F.S. C.E.T. 10 (4) – Juvenil “B” (3)
Crònica de l’Adri: “Partidàs, però que jo me’n vaig amb un mal gust de boca… Hem tingut ocasions però com sempre no entren, ells crec que han tingut bastanta més eficàcia i això els hi ha donat el partit.El partit ha començat com es preveia, amb molta intensitat i amb poques ocasions per ambdós equips. Però a mitjans de la primera part, ells han començat a tenir alguna ocasió més i han arribat dos gols seus en poca estona. Això ens ha fet mal, i encara més quan ha arribat el seu tercer. El partit se’ns posava molt malament, però a pocs segons pel descans, hem aconseguit el 3-1, que ens ha donat una mica de vida.
La segona, crec que no exagero si dic que durant uns quants minuts hem dominat el partit i hem tingut ocasions per marcar, i algunes de bastant clares. Però un altre cop, el “mazazo”, ells ja havien començat a tenir més ocasions, i en un xut des de la banda ens foten el quart. Per sort no ens hem vingut a baix i hem aconseguit fer el 4-2. I crec que ha sigut aquí, quan ens hem posat a jugar de 5. A l’inici ens ha costat, però hem anat tenint ocasions i ha caigut el tercer. La cosa es posava molt emocionant i hem tingut ocasions molt clares per fer l’empat, però que finalment no ha arribat…
Felicitar al CET 10 per l’ascens. Suposo que aquest era el seu primer objectiu, i per complir el segon encara hauran de suar la samarreta. És un equip sòlid, on destaquen alguns jugadors per sobre dels altres, però no gaire, és un equip molt complert i amb un porter… Pfff.. Ens ha tret unes avui… Concretament una mà quan ja s’havia tirat a l’altra banda espectacular. I com ja he dit, gràcies al seu xut i a que saben finalitzar molt bé, són per mi, l’equip que aprofita millor les seves ocasions.
” Gols de Adri Jiménez (2) i Eric (1).

Que’s Lider Santa Coloma Sala Club (2) – Femení “B” (0)

F.S. Gimnàs M.C. Sant Cugat (0) – Femení “A” (0)
Minicrònica del Xavi: “Partit on sembla increïble que no hagi entrat la pilota. La setmana que ve, el darrer partit a caixa o faixa. És l’úlim passet.” El Femení “A” necessitat un empat a la darrera jornada per quedar campió.

A.E. Ramon Muntaner “B” (2) – Sènior “B” (6)
Crònica del Carbu: “Gran primera part on hem dominat clarament i ens em anat al descans 0-5. A la segona ells han presionat mes però hem aguantat molt bé. Bon partit per acabar la temporada i esperem que la següent les coses vagin millor.” Gols de Joan (4), Ignasi (1) i Carbu (1).

A.E. Casp (3) – Sènior “A” (2)
Derrota intranscendent però que no agrada, ja que a falta de 30 segons es guanyava 1-2.

El partit de Copa Catalunya F.C. Barcelona – Infantil “A” no s’ha jugat perquè no va aparèixer cap àrbitre.