RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (16-01-10)

19 gen. 2011

Per fi els resultats de la jornada ja estan aquí. Una mica curts de cròniques però a falta de col·laboracions i de temps no s’ha pogut fer més. Jornada bona amb 8 victòries, 3 empats i 1 derrota.

Aleví “B” (3) – C.F.S. La Unión “B” (2)
Mal partit dels nostres peques, que malgrat això han pogut endur-se la victòria. Gols de Jordi (1), Víctor (1) i Enric (1).

C.E. Escola Pia Sabadell (2) – Aleví “A” (9)
Crònica del Quim: “Partit dolent dels nostres que han sortit adormits i sense intensitat oferint una pèssima primera part on han acabat perdent 1-0. A la segona part però han augmentat la intensitat i un cop ha entrat el primer no han parat fins el novè. El millor del partit els 3 punts.” Gols de Adri (3), Eric (3), Arturo (1), David (1) i Marc Antón (1).

Infantil “B” (4) – U.F.S. Mollet (2)
Un altre equip que ha sumat una victòria sense fer un gaire bon partit. Gols de Nachete (2), Joan (1) i l’altre en pròpia porta.

Acció Sant Martí (2) – Infantil “A” (4)
Important victòria de l’Infantil “A” en una pista complicada contra un bon rival. Gols de Besal (2), David (1) i Sergio (1).

Cadet “B” (7) – Teià Futbol Cinc (2)
Partit fluixet en la 1a part en la que els nostres han marxat al vestidor 3-2. A la segona han sigut capaços d’augmentar el resultat fins el definitiu 7-2. Gols de Dani (1), Rivo (1), Víctor (1), Sergi (1), Adri (1), Samu (1) i Uri (1).

Cadet “A” (4) – Club Natació Sabadell (1)
Victòria important que sumada a les punxades dels perseguidors col·loquen al Cadet “A” 2n classificat a 7 punts del 3r. Una primera part fluixeta que ha fet marxar al descans amb 1-0. A la segona el joc ha millorat molt notablement. Gols de Dídac (1), Dani (1), Fran (1) i Víctor (1).

Gimnàstic de Tarragona (6) – Juvenil “B” (8)
Crònica de l’Adri: “Crec que el resultat no reflecteix el joc desplegat… Al final ens hem deixat anar i ens han marcat dos gols, però es culpa nostra. Hem començat forts en el partit i ens hem pogut avançar gràcies a una jugada una mica estranya. Seguíem tocant i tocant i ens hem posat 0-2, però en una jugada tonta s’han posat 1-2. No ens hem vingut a baix i hem continuat atacant, tenint les nostres ocasions i gràcies a això ens hem posat 1-4. Però com sempre, en “pájaras” o jugades amb mala sort ens han remuntat fins al 3-4, resultat amb que ens hem anat al descans.Per mi, resultat injust , ja que crec que hem sigut un pèl superiors. Però bé, els hi hem donat ocasions i les han aprofitat.
A la segona la cosa començava magre, i ens marcaven l’empat. Ens hem cagat una miqueta però hem seguit endavant i hem fet el mateix que a la primera part, tocar i han anat arribant els gols… Amb 4-6 o 4-7 al marcador, faltant 7 minuts (crec, perquè he mirat el marcador) s’han posat a jugar de cinc, però no han tingut gaires ocasions. I faltant menys de 3 minuts, ja amb 4-8 al marcador, hem baixat el ritme i han aconseguit marcar dos… Estàvem força cansats, i no els hi hem donat gaire importància, tot i que ens podien haver donat més d’un susto.
Victòria justa segons el meu criteri, però potser hem dominat més per anar-nos amb algun gol més d’avantatge… Però els 3 punts ja ens van bé per agafar confiança i afrontar el partit contra el Vincit amb ganes.
Gols de Marc Sáez (5), Adri (2) i Nil (1).

Juvenil Nacional (1) – Marfil (3)

A.E. Centre Sanfeliu (2) – Femení “B” (2)

Escola Pia Nostra Senyora (3) – Femení “A” (3)

F.S. Montpelat “B” (3) – Sènior “B” (4)

Crònica de l’Àlex: “Partit igualat en el que a la primera part ens hem anat 0-2. A la segona part ens han marcat el 1-2 pero hem reaccionat ràpid i ens hem anat 1-4. Aquiíel partit s’hauria d’haver acabat, però no ho hem fet així que quasi perdem els 3 punts que crec que hem merescut. Hem de continuar amb aquesta bona línia que portem en els últims partits!!
Gols deIgnasi (1), Víctor (1), Àlex (1) i Marc Sanz (1).