RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (16-05-10)

17 maig 2010

Cap de setmana amb 7 victòries, 3 empats i 2 derrotes (comptant lliga i Copa). Aquí teniu els resultats:

Aleví (2) – C.F.S. Esparreguera (0)
Victòria que permet mantenir el ritme del Barça i que tots dos equips arribin empatats a punts a les 3 darreres jornades.

Infantil “B” (2) – C.F.S. Premià de Mar (1)
Victòria molt soferta. A la 1a part els nostres han estat molt superiors amb estones de molt bon joc incloses. Resultat al descans 2-0. A la 2a part Premià ha apretat, i el partit s’ha embogit una mica. Els nostres han perdonat alguna ocasió claríssima i això ha fet que s’hagués de patir fins al final.

Infantil “A” (8) – C.E. Jesus-Maria (0)
Victòria còmode de l’Infantil “A” malgrat que no ha sigut ample fins a la 2a part. A falta d’una jornada, la posició de l’equip és ja inamovible: 2n classificat.

Cadet “B” (9) – C.F.S. Esparreguera (1)
Fàcil victòria d’un Cadet “B” que no ha donat possibilitats a Esparreguera en cap moment i que ràpidament ha posat distància en el marcador.

C.F.S. Manresa (1) – Cadet “A” (14)
Crònica de Juanjo Ferruz: “Partido raro, nos ha costado entrar en partido, hasta pasado 7 minutos no hemos marcado el primer gol, ante un rival muy débil. En la primera parte, después de este gol, hemos tenido buenos minutos que nos ha permitido irnos con facilidad hasta el 0-8 de la media parte. En segunda parte, aparte de un gol nada más empezar, hemos vuelto a tener muchos minutos que no pasaba nada, hasta que pasados unos 10 minutos, hemos vuelto a ver puerta, pero el partido se ha vuelto bronco, con expulsiones del equipo contrario por protestar y polémico por jugar de 5 ganando de muchos goles. Al final, 1-14 y a prepararnos para la copa.” Gols d’Esteve (4), Guillem (3), Adrià (2), Pau (2), Bellet (1), Saúl (1) i Nil (1).

Juvenil “B” (5) – C.F.S. Esparreguera (2)
Crònica de l’Adri: “Partit on s’ha patit molt però al final s’ha aconseguit la victòria.
Els visitants han vingut a esperar-nos a mitja pista i no podíem arribar a tocar com desitjàvem. A la primera que han tingut s’han avançat 0-1. Després Les Corts ha seguit tocant però no li servia de res. Cap al final de la primera hem aconseguit l’empat 1-1.
A la 2a part hem tornat a sortir a tocar més en estàtic però s’han tornat a avançar en el marcador. Seguíem amb el mateix plantejament i al final ens ha donat resultat aconseguint el 2-2 i el 3-2. Els visitants han començat a jugar de 5 i hem tingut més espais per aconseguir el 4-2 i finalment el 5-2.Només ens queda un partit per tancar una temporada boníssima passi el que passi.” Gols de Pol (1), Ducet (2), Marc Martínez (1) i Marc Rodríguez (1). A destacar l’últim partit de Font a la porteria del Juvenil (amb capitania inclosa), ja que l’any que ve ja serà sènior.

C.E. Seagull (3) – Femení “B” (3)
Mal partit d’un Femení “B” que ja no es jugava res. Han jugat de 5 gairebé tot el partit però sense fortuna. Gols de Marions (1) i Fran (2).

C.N. Caldes (3) – Femení “A” (3)
Partit que el Femení “A” ha merescut guanyar però que en cap moment s’ha posat per davant al marcador. Al descans el resultat era de 2-2. A la 2a el Caldes es tornava a avançar i faltant 7 minuts les nostres es posen a jugar de 5 i aconsegueixen l’empat. Els 2 darrers minuts de partit Caldes jugava amb 3 però el Femení “A” no aconseguia materialitzar les ocasiones, deixant el resultat final en empat a 3, resultat que dona matemàticament el 2n lloc a les nostres. Gols de Roig (1) i Anna (2).

C.E. Alheña (3) – Sènior (2)
Derrota in-extremis del Sènior que serveix a l’Alheña per salvar-se del descens. Després d’una 1a part igualada amb empat a 0, ja a la 2a part Alheña aconseguia avançar-se 2-0. Quedant 8 minuts el Sènior s’ha posat a jugar de 5 i ha aconseguit l’empat. No contents amb 1 punt la decisió ha estat seguir jugant de 5 per endur-se el partit, risc que al final s’ha acabat pagant amb un gol en contra a falta de 6 segons. Gols d’Enric (1) i Lluís (1).

Partits de Copa:

C.F.S. La Unión Las Palmas (2) – Infantil “A” (2)
Partit que va acabar en empat i que es va decidir als penals, amb victòria favorable als nostres. Una vegada més La Unión va demostrar que té equip per estar a Divisió d’Honor i no a 1a.

C.F.S. Manresa (3-) – Juvenil Nacional (5)
Crònica anònima: “ 1ª part; 2-1 (perdíem 2-0 només començar el partit i un gol al final de la 1ª part ens va donar ales). 2a part; 3-5 (empatem ràpid, però encaixem el 3-2, i en una jugada de gol d’ells que és enviada al pal a la contra Òscar se’n va de 2 com vol i marca el 3-3. I ja quan només quedaven 5 minuts, jugant de 4, Ocell guanya una esquena la dona al segon pal i Xavi Costa marca el 3-4 i ja amb Manresa jugant de 5, Òscar roba una pilota i cap a dintre la sentència)”. Gols de Carles (1), Enric (1), Òscar (2), Pájaro (1) i Xavi Costa (1).

Femení “A” (1) – Pony’s Futbol Sala (7)
El Pony’s ha demostrat per què és un equip 4rt classificat de Plata i ha estat superior a les nostres, sobretot a la 2a part, on el físic ha estat el tret diferencial. A la 1a part el resultat era de 1-2 tant sols. A la 2a, amb el 1-3 les mamuts han sortit a jugar de 5 i així han encaixat la resta de gols.

Avui dilluns a les pistes de l’Euròpolis es juga el partit de Copa Infantil “B” – Jesus Maria.

Pel que fa al Campionat de Seleccions sub-15 Femení, Catalunya (amb la Sílvia de capitana) només ha pogut ser 4a. Va guanyar el 1r partit a Aragó per 3-5, però al 2n partit va perdre per 0-3 contra Múrcia. Això la va deixar fora de la final, i en la lluita pel 3r i 4rt lloc empatava a 2 amb La Rioja i perdia als penals.