RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (16-10-11)

16 oct. 2011

Jornada amb 10 victòries i 3 derrotes, bons números per la primera jornada on participaven tots els equips.

Desgraciadament no tots han pogut debutar, ja que l’àrbitre no va aparèixer al partit del Femení “B”. Destacar la gran victòria del Cadet “A” davant del Barça, que el deixa líder en solitari de la categoria. Aquí teniu tots els resultats:

Aleví “B” (6) – Acció Sant Martí (4)
Gols de Pau (1), Pol (1), Kevin (1), Bruno (1) i Guillem (2).

F.S. Montcada (1) – Aleví “A” (11)
Gols de l’Arnau (2), Enric (1), Marc Antón (1), Adrià (2), Pedrol (2), Lacambra (2) i Pol (1).

Infantil “B” (6) – C.E. Jesús Maria (1)
Gols de Pau (3), David (1), Arturo (1) i Jordi Fernández (1).

F.S. CET 10 (2) – Infantil “A” (3)
Gols de Nacho (1), Àlex (1) i Uri (1).

Cadet “B” (3) – C.E. Bosco Rocafort (1)
Gols de Martí (1), Pau (1) i Dani (1).

Cadet “A” (3) – F.C. Barcelona (2)
Partidàs molt emocionant el viscut al Pavelló de la Illa. Amb una primera part amb un Barça dominador que s’anava al descans 0-2. A la segona part els nostres posaven dos puntets més de pressió i això ho patia el Barça. El 1-2 el feia Besalduch aprofitant l’estratègia. L’empat arribava dels peus de David amb una jugada individual espectacular. Però el més impressionant estava per arribar. El 3-2 és un xut de Feixas de camp a cap que supera al porter per l´únic lloc per on pot passar. A falta de poc menys de 2 minuts expulsen a Marc per doble amonestació al fer un penal. Feixas atura el penal i l’equip aguanta amb un home menys fins el final del partit. Gran victòria! Gols de Besal (1), David (1) i Feixas (1).

C.E. Bosco Rocafort (4) – Juvenil “B” (5)
Victòria molt soferta del Juvenil “B”, que no ha estat capaç en cap moment de distanciar-se en el marcador de més de dos gols de diferència. Al descans el resultat era de 2-4. Gols d’Eric (1), Clemente (1), Albert (1), Calabuig (1) i Martí (1).

Juvenil Nacional (3) – C.E. Jesús Maria (6)
Gols d’Esteve (2) i Víctor (1).

Olímpic Floresta (1) – Femení Base (5)
Gols de Paula (1), Tobe (1), Adri (1), Clàudia Bigues (1) i 1 en pròpia porta.

F.S. Olesa (2) – Femení Cadet/Juvenil (5)
Gols de Irene (2), Rosa (2) i Laia (1).

Finques Centelles – Femení “B”
Partit suspès per manca d’àrbitre.

San Viator’78 (0) – Femení “A” (7)
Crònica del Xavi: “Partit molt seriós i amb un resultat que no respon a la diferència entre els dos equips. Les nostres han aprofitat les facilitats que ha donat el rival que ha encaixat tres gols en pròpia porteria i ha fallat un penal. Després, durant el joc de 5 hem sabut defensar molt bé i fruit de quatre pilotes robades han arribat la resta de gols.” Gols de Sílvia (2), Mar (1), Eli (1) i 3 en pròpia porta.

C.E. Ipse El Pilar “C” (3) – Sènior “B” (2)
Minicrònica del Carbu: “Bon començament de partit on ens hem posat 0-2 però no hem sabut mantenir el resultat”. Gols de Joan (1) i Marc (1).

Millenium Sport Viladecans CFS “A” (4) – Sènior “A” (2)