RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (19-12-10)

20 des. 2010

Jornada fluixeta pels nostres equips. S’han jugat 9 partits amb un bagatge de 5 victòries i 4 derrotes. Esperem que el descans vingui bé a tots els equips i puguem aconseguir un altre cop resultats esplèndids jornada rere jornada.

C.F.S. Premià de Mar (0) – Aleví “A” (13)
Partit sense història on els nostres no han jugat especialment bé però la diferència entre tots dos equips era massa gran. Gols d’Eric (6), Arturo (3), Adri (2), Iker (1) i Marc (1).

Cadet “B” (6) – Club Sala 5 Martorell (0)
Teniu una crònica ben elaborada al blog del Cadet “B”. Aquí deixarem una més curteta del David i del Dani: “Primera part on hem començat molt bé i ens hem posat ràpidament amb 3-0. Després dels primers canvis ha arribat el 4-0, resultat excessiu per les ocasions d’un i l’altre. Segona part molt igualada on hem marcat el 5è i el 6è i finalment el partit s’ha escalfat per les decisions arbitrals. Importants 3 punts pel Cadet B que s’assegura el 2n lloc fins després de Nadal.” Gols de Uri (2), Sergi (2), David (1) i Joan (1).

Cadet “A” (6) – F.S. Canet (3)
Victòria treballada del Cadet “A” que es torna a distanciar dels seus rivals directes en la lluita per la 2a posició. El partit es començava perdent i tocava aixecar-lo, degut a un començament dubitatiu dels nostres. En una segona part més bona el Cadet “A” ha portat la iniciativa i les ocasions i, tot i perdonar unes quantes molt clares, s’ha pogut endur el partit. Gols de Víctor (2), Albert (2), Fran (1) i Bellet (1).

L’Hospitalet Bellsport (1) – Juvenil “B” (4)
Crònica de l’Adri: “El partit començava amb pressió per part dels locals i feia que no ens sentíssim del tot còmodes en la sortida de pilota. Tot i el nostre mal joc, i que no tocàvem com volíem, ens hem pogut avançar en el marcador. Ells han seguit a dalt, i nosaltres mica en mica hem anat baixant l’intensitat. Minuts de domini seu que han provocat que ens marquessin l’empat. Aquí ens hem despertat una miqueta, i després en una jugada puntual hem pogut marcar l’1-2. Ells han anat a mitja pista (no sé si era abans de marcar el gol) i ens ha permès estar una mica més segurs darrere.
A la segona part hem sortit una mica més desperts, i hem aconseguit l’1-3 en una molt bona jugada. El partit avançava i avançava i seguíem sense trobar-nos còmodes, no fèiem res i el resultat ajustat feia que en qualsevol moment es poguessin posar en el partit. Seguíem insistint, igual que ells, però nosaltres hem tingut més sort de cara a porteria. 1-4 al final que ens ha donat una mica més de calma.
No ens ha sortit el partit que volíem, no ens hem sentit còmodes al llarg d’aquest i ha fet que el nostre joc no sigués ni molt menys com el d’altres partits. Potser una part de la culpa la té el nostre rival, però un gran part també és nostra. I ara, només ens faltava un altre lesionat (Barrachina un altre cop i “Tanque” que no acaba d’estar al 100%) i quedar-nos únicament amb tres canvis. S’ha fet mal en la mateixa jugada que un jugador local, i justament ha sigut el nostre capi, que vulguis o no ens dóna una ràbia addicional i també control de pilota. (Vamos Iñigo!)
Bones Festes!”
Gols de Llibert (1), Adrià Jiménez (1), Marc Martínez (1) i Marc Sáez (1).

Juvenil Nacional (2) – F.S. Canet (5)

Teià Futbol Cinc (5) – Femení “B” (0)
Crònica del Xavi: “Partit fluixet contra un seriós aspirant a l’ascens. El Nadal ha de servir per carregar les piles i arrencar l’any amb la força necessària.”

F.S. Castelldefels “B” (0) – Femení “A” (5)
Crònica del Xavi: “Partit molt complet de les noies davant d’un equip que sempre ha plantat cara. Aquest és el camí a seguir per encarar un tram important de la lliga després del parón.”

La Prosperitat Cultura (3) – Sènior “B” (2)