RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (20-03-11)

21 març 2011

Jornada amb 7 victòries, 1 empat i 3 derrotes, i amb un balanç de 1 victòria, 1 empat i 1 derrota en els 3 partits que vam marcar com estrelles. Aquí teniu tots els resultats:

Aleví “B” (10) – E.F.S. Proseritat (2)
Victòria molt important que significa un pas clau de cara a la consecució del títol. Atenció als golejadors: Gerard (8), Marc (1) i Pol (1).

C.F.S. Manresa (1) – Aleví “A” (11)
Minicrònica del Quim: “Molt bon partit de l’Aleví “A” que per fi ha recuperat el bon joc perdut en les últimes jornades.” Gols d’Arturo (3), Marc Antón (3), Adri (2), Eric (2) i Àlex (1).

Infantil “B” (14) – F.S. Bonaire (0)
Gols de Víctor (2), Puig (2), Oscar (2), Villa (3), Joan (1), Uri (1), Pau (1), Nachete (1) i Enano (1).

Club Natació Sabadell (2) – Infantil “A” (8)
Gols de Besal (4), Marc (1), Sergi (1), Nacho (1) i l’altre en pròpia porta.

C.E. Futsal Vicentí (2) – Cadet “B” (2)
Valuós empat que permet al Cadet “B” seguir encapçalant la classificació que es torna a apretar.

Cadet “A” (4) – C.E. Escola Pia Sabadell (1)
Victòria del Cadet “A” que li permet mantenir la 2a posició davant de Marfil, rival al qual s’enfrontarà la pròxima jornada.

C.F.S. Manent Santa Coloma (9) – Juvenil “B” (7)
Crònica de l’Adri: “Bé, jo crec que els inicis de les dues parts ja reflecteixen el partit. En el segon 15 de la primera part ja havien marcat el primer. Tot i així, amb 1-0 o 2-0 hem tingut les nostres ocasions, que no hem pogut marcar. En canvi, jo ho he vist així, Manent ha tingut una efectivitat bastant alta. Amb 3-0, en una jugada una mica embolicada dins l’àrea hem pogut estrenar el marcador.
Però Manent seguia fent un joc que ens costava i la nostra defensa no estava a l’altura… Així, s’han arribat a posar fins a 6-1. Hem pogut reaccionar i en una jugada a la banda i una falta sense barrera (“doble”) hem pogut retallar distàncies. Així hem arribat al descans, per mi, insisteixo, molta efectivitat dels locals, però clar, l’has de buscar… cosa que nosaltres no fèiem gaire.
A la segona part, ha començat igual que la primera: 15 segons i 7-3. Hem pogut retallar distàncies fins al 7-5 en una jugada com la del 3-1 i jugant 4 vs. 3 per l’expulsió d’un jugador local per doble groga, però ja era quan faltaven 6 minuts. Intentant jugar de 5, ens han robat 2 boles i han aconseguit dos gols des de mig camp. I en una jugada aïllada i en l’últim segon hem pogut maquillar el marcador. (Crec que els gols són en aquest ordre, no estic segur).
Bé, Manent com ja em va semblar a la primera volta, és un gran equip amb molta qualitat, des del primer a l’últim, comandats per un gran capità, però com molts equips a vegades surten del partit per culpa de l’àrbitre.
Nosaltres hem fet una defensa molt fluixa, sense “xispa” i això ho han aprofitat molt bé ells. A veure si tornem a agafar una bona dinàmica de resultats que ens mantingui al capdamunt de la lliga i ens doni confiança.”
Gols de Llibert (3), Víctor (2) i Adri (2).

C.F.S. Manresa (7) – Juvenil Nacional (2)

C.F.S. Gironella “B” (0) – Femení “A” (8)
Minicrònica del Xavi: “Bon partit que serveix per recuperar sensacions de cara a porteria davant d’un equip que esatà lluitant pel descens. A destacar molt la participació de la Cristina, l’Elena i la Núria del nostre “B” i la baixa de la Mar que no ha pogut jugar finalment….esperem que es millori ràpid…

A.E.C.B.S.F.S. Cerdanyola (5) – Sènior “B” (1)