RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (21-02-10)

21 febr. 2010

Bona jornada, amb 6 victòries, 1 empat i 1 derrota. Aquí teniu els resultats:

C.E. Futsal Mataró (0) – Aleví (3)
Una setmana més l’equip segueix invicte. Gols d’Oriol (1), Nil (1) i Miquel (1).

C.F.S. Lliçà d’Amunt (6) – Infantil “B” (0)
Partit fluixet de l’Infantil “B”, especialment a la 1a part. En cap moment s’ha pogut plantar cara al rival, que ha estat molt superior.

A.E.F.S. L’Esquitx (1) – Cadet “B” (8)
Al Cadet “B” no li ha pogut el pes de ser líder de la categoria, i ha estat capaç de guanyar amb solvència. Gols d’Albert (3), Àlvaro (1), Víctor (2) i Erik (1).

Cadet “A” (8) – C.E. Futsal Mataró (3)
Molt bon partit el que han fet els nostres, amb una intensitat i concentració extraordinària. Al descans el resultat era de 3-0. A la 2a part Mataró ha sortit fort i ha marcat 3 gols. La gran virtut de Les Corts ha estat ser capaç de respondre molt ràpid amb un gol cada vegada que en rebien un. Gols de Pau (2), Esteve (2), Guillem (1), Eric (1), Nil (1) i Saúl (1).

F.S. Sant Just (5) – Juvenil “B” (7)
Crònica d’un comentarista anònim del blog: “1a part dominada per Les Corts on amb tres xuts exteriors s’ha aconseguit un bon avantatge (0-3). La 2a part Les Corts no ha sortit t’han ficat i Sant Just ha anat posant emoció al partit a causa de badades en defensa del nostre Juvenil. S’ha aconseguit tornar a la dinàmica de la victòria però encara cal seguir millorant i no tornar a tenir tantes “pájares”. La setmana que ve Sant Andreu, partit difícil.” Gols de Marc Martínez (2), Marc Rodríguez (2), Iñaki (1) i Sergi (1).

Juvenil Nacional (5) – L’Hospitalet Bellsport (3)
3 punts importants pel Juvenil Nacional per seguir el ritme dels equips de davant, ja que cap ha punxat. Gols d’Enric (3), Aguaron (1) i Òscar (1).

Femení “A” (5) – C.E. Futsal Mataró (2)
Una victòria important per agafar empenta ara que venen 2 partits molt difícils.

Sènior (7) – F.S. Montsant “B” (7)
Partit ple de gols que el Sènior ha merescut guanyar i en el qual l’àrbitre ha tingut un paper clau perquè això no succeís. Faltant poc més de 2 minuts el resultat era de 7-4. Llavors s’ha inventat un penalti i un doblepenalti que han cosat l’empat. Gols d’Iker (4), Xavi (1), Lluís (1) i Enric (1).