RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (21-03-10)

21 març 2010

Jornada prou bona, amb 6 victòries i 2 derrotes. Aquí teniu els resultats:

C.F.S. Mausa-Montcada (2) – Aleví (3)
Partit molt emocionant i que ha costat moltíssim guanyar. Els nostres han estat molt superiors en quant a quantitat d’ocasions però Montcada ha defensat molt bé i ha sortit a la contra amb molta velocitat. Al descans el resultat era de 1-0. Ja a la 2a part els nostres peques feien l’empat però Montcada tornava a avançar-se 2-1. Un final de partit vibrant ha acabat amb la culminació de la remuntada a escassos 3 minuts del final. Gols de David (1), Nil (1) i Miquel (1).

Acció Sant Martí (2) – Infantil “A” (4)
Crònica de Tabaloko: “Gran partit dels nostres, que han dominat tota l’estona amb una gran defensa a mitja pista i generant d’estàtic. 0-4 a la mitja part. A la segona part Acció ha jugat 12 minuts de 5 i ha fet 2 gols llunyans. L’Infantil torna a situar-se 2n, i segueix assetjant al Barça.” Gols de Marc (1), Sergi (1), David (1) i un en propia porta.

Penya Barcelonista Prosperitat-Nou Barris (1) – Cadet “B” (2)
Victòria molt soferta davant d’un equip que ha sortit molt tancat i cedint la pilota als nostres.

Cadet “A” (4) – C.E. Jesús Maria (5)
Derrota inesperada del Cadet “A”, especialment si tenim en compte que al descans s’ha arribat 3-0. A la 2a part JM ha aconseguit remuntar fins al 3-4. Els nostres aconseguien l’empat, però a falta de 34 segons JM aconseguia la victòria.

F.S. Gavà (1) – Juvenil “B” (5)
Crònica de l’Adri: “Partit on la primera part ha sigut força plàcida ,amb moltes ocasions per a Les Corts i amb alguna que altre per a Gavà ( entre elles un travesser ). A la mitja part el resultat era de 0-2. Ja a la segona part Gavà ha sortit molt ficat en el partit i ha posat contra les cordes als visitants amb un gol a l’inici. La badada era considerable per part del Juvenil ja que el Gavà ha seguit tenint ocasions, però Les Corts ha pogut parar una mica el partit gràcies a un gol. Tot segui Gavà s’ha posat de cinc i ha intentat remuntar, cosa que no ha aconseguit ja que han arribat dos gols més de Les Corts.” Gols de Sergi (2), Marc Martínez (1) i Adri (2).

Femení “B” (4) – C.F.S. Vallgorguina (2)
Gols d’Elena (1), Anna Bartolomé (1), i Roig (2).

Femení “A” (4) – A.E. IES Montserrat (2)
Gols de Pat (1), Mireia (1), Sílvia (1) i Mar (1).

Sènior (2) – C.F.S. Tous (4)
Una altra crònica de l’Adri: “Primers deu minuts de clar domini visitant, on han aconseguit 1 gol amb molta fortuna ja que ha sigut un jugador de Les Corts qui ha pentinat la pilota i l’ha fet entrar. Els següents 5 minuts domini de Les Corts amb claríssimes ocasions de gol, 2 pals entre elles. Després fins al descans s’ha equilibrat el joc però els visitants han aconseguit un altre gol. Segona part els visitants es tanquen a darrere i veuen venir a Les Corts. Però la mala sort i la qualitat del millor jugador de Tous, fa que els visitants aconsegueixin el tercer gràcies a una jugada personal. A partir del minut 12 el Sènior s’ha posat de 5 però fins al minut 4 no ha aconseguit cap gol. al cap de poc temps n’ha aconseguit un altre. Aleshores la mala sort s’ha repetit i en un punxot de falta directa la pilota ha passat entre les cames del porter fent el definitiu 2-4.” Gols de Pepe (1) i Enric (1)

Pel que fa al Campionat d’Espanya de seleccions sub-18, Catalunya (amb l’Òscar del Juvenil Nacional) ha quedat 3a. Al 1r partit Catalunya va caure per 5-2 davant de Galicia. L’endemà va guanyar 5-2 a Melilla però no es va classificar per la final ja que Galicia també va guanyar a Melilla. Així doncs, en la lluita pel 3r lloc Catalunya ha guanyat 3-2 a Andalusia. A la final Madrid s’ha impostat per 6-5 a Galicia.

En quant a la Copa Catalunya, els dos equips que van tenir partit aquesta setmana van guanyar. El Juvenil “B” es va imposar 0-9 al Sant Andreu Sagrera “C”, mentre que el Femení “B” va guanyar 1-3 a l’Estel Vallseca.