RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (21-11-10)

22 nov. 2010

Una altra bona jornada pels nostres equips, especialment els de la base, que han guanyat tots (és cert que l’Aleví “B” descansava i l’Infantil “B” s’ha hagut d’aplaçar per la pluja). El balanç total ha estat de 8 victòries i 2 derrotes. A destacar les importants victòries del Cadet “A” i del Sènior “A”. Aquí teniu tots els resultats:

Aleví “B”
Descansa

C.F.S. Sagarra (0) – Aleví “A” (16)
Els peques segueixen intractables. Gols de Riu (4), Arturo (4), Jordi (1), Eric (3), Alex Lacambra (2) i Iker (2).

Infantil “B” – A.E. Martorell “B”
Suspès per pluja.

C.F.S. La Unión (1) – Infantil “A” (8)
Gols de Marc (2), Besal (2), Sergio (1), Enano (1) i David (1).

Cadet “B” (4) – Olímpic Floresta (1)
Crònica anònima: “Partit que hem començat amb empanada i als 5 minuts en han marcat, després s’ha igualat i hem marcat l’empat i així s’arribava al descans. Segona part molt bona per part nostra on han arribat la resta de gols i al final l’àrbitre ha xiulat abans perquè s’ha posat a ploure. Bon partit del Cadet “B” que després de guanyar avui al segon classificat es posa 3r i ja hem jugat contra 3 dels equips més forts de la lliga.”

Cadet “A” (4) – Marfil Santa Coloma (1)
Partit igualat però amb victòria merescuda del Cadet “A”. Després de no sortir massa fins l’equip ha anat reaccionant poc a poc i ha aconseguit arribar al descans 2-0. Ben aviat a la 2a part s’ha fet el tercer i això ha precipitat que Marfil jugués una bona estona de 5, que és com ha arribat el seu gol. Amb aquesta victòria el Cadet “A” suma la 5a consecutiva, segueix a 3 punts de Barça i es referma en la 2a posició ara ja distanciat 5 punts de Marfil. Gols de Peran (3) i Fran (1).

F.S. Ripollet (3) – Juvenil “B” (7)
Crònica de l’Adri: “Començava el partit i en la primera jugada, els locals en una jugada molt rapida casi ens marquen. A partir d’allà ens despertem, i en 3 jugades aconseguim marcar 3 gols. Un xut que frega a un jugador, un segon pal i un xut creuat des de la banda. Portàvem únicament 2 minuts i mig… Demanen temps mort, es revifen una mica i en una bona jugada aconsegueixen fer el seu primer gol (1-3). Aquí ens ha vingut la imatge de Monstant, però no es podia repetir i hem seguit apretant fins arribar al descans amb un 1-6 al marcador, que reflectia el gran joc tant ofensiu com defensiu que havíem fet al llarg de la primera part. La segona part l’afrontàvem amb seguretat, amb més calma però sabíem que no estava tot fet ni de bon tros. Ha arribat un error defensiu (com no, com cada partit) i ens han fet el 2-6. El partit seguia i s’han anat alternant vàries ocasions per part dels dos equips, fins que en un segon pal hem aconseguit el 2-7. Ripollet s’ha posat a jugar de cinc, i en una boníssima jugada de toc ens han marcat el 3-7 amb que arribàvem al final del partit.” Gols de Iñaki (1), Marc Martínez (1), Marc Sáez (1), Víctor (1), Adrià Jiménez (1), Nil (1) i Adri (1).

Juvenil Nacional (7) – C.F.S. Manresa (4)
Crònica anònima: “Bona primera part del Juvenil Nacional amb molta intensitat que deixava el partit sentenciat amb 4-0. La segona part s’ha baixat la intensitat tot i que algunes parts del partit han estat dominades.” Gols de Fran (3), Òscar (2), Esteve (1) i Eder (1).

Penya Blanc-i-Blava Sant Andreu (0) – Femení “B” (4)

C.F.S. Palau Solità i Plegamans (5) – Femení “A” (2)
El Xavi ha estat breu però clar: “Un bon partit amb un molt mal resultat”

C.E. Ipse El Pilar “B” (4) – Sènior “B” (1)
Al Sènior “B” li està costant trobar el seu joc, especialment fora de casa. Gol d’Alonso (1).

Penya Barcelonista Johan (3) – Sènior “A” (4)
Gran victòria del Sènior contra un dels favorits a guanyar el títol.