RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (25-04-10)

26 abr. 2010

7 victòries, 1 empat i 1 derrota. Una nova bona jornada sense arribar però al ple que desitjàvem!

Aleví (16) – A.E. Babar (1)
Partit sense història. Gols de Pau (4), Enano (3), Nacho (2), Arturo (2), Miquel (2), David (1), Nil (1), Oriol (1).

Infantil “B” (7) –F.S. Rapid Santa Coloma “B” (1)
Bon partit de l’Infantil “B” que s’ha retrobat amb el bon joc en un partit que ha dominat clarament. Al descans el resultat era de 2-0. Gols de Pau (3), Nacho (2), Martí (1) i Miquel (1).

Infantil “A” (3) – A.E. Martorell (3)
Crònica anònima: ”Sortint amb la empanada de sempre ens marquen el 0-1 als dos minuts de començar el partit i minuts més tard el 0-2. Mitja part 0-2. 2a part molt més intensos creant moltes ocasions que anaven al pal però no dins fins que al minut 10 aproximadament Ribo anotava el 1-2 amb una gran jugada individual. D’un penalti provocat per Munte, Sergio col·locava el 2-2. Quan tothom creia que el resultat seria aquest Martorell feia el 3-2 amb Les Corts jugant de 5, i Marc feia el empat 3-3 a falta de 7 segons per al final. Resultat satisfactori per haver puntuat però no pel que s’ha vist al terreny de joc.”

Cadet “B” (7) – Futsal Monistrol (1)
Partit on els nostres han estat clarament superiors. Gols de Peran (2), Víctor (2), Albert (1), Uri (1) i Joan (1).

F.S. Martorell (1) – Cadet “A” (8)
Crònica de Juanjo Ferruz: “Primera parte en la que nos ha costado mucho controlar el partido, pero en el que hemos estado más acertado que el rival de cara a portería, marcando 3 goles por 1 del equipo contrario. En la segunda, hemos salido mucho más intensos, encerrando al rival en su área, consiguiendo sentenciar el partido con cinco dianas más.” Gols d’Esteve (3), Pau (2), Adrià (2) i Saúl (1).

Juvenil “B” (5) – F.S. Frederic Mistral (0)
Partit dominat pel Juvenil “B” que ha sigut qui ha posat el joc i les ocasions. Gols de Pau (1), Iñaki (1), Sergi (1), Pol (1) i Marc Martínez (1).

C.F.S. Manresa (2) – Juvenil Nacional (3)
Gran victòria contra un bon rival. S’ha hagut de treballar molt per guanyar. El resultat al descans era de 2-2. Gols d’Enric (2) i Pájaro (1). Aviat hi haurà una revàlida del partit en Copa Catalunya.

F.S. Frederic Mistral (3) – Femení “B” (2)
Partit intens i emocionat que s’ha acabat enduent l’equip local, quan potser el resultat més just hauria estat un empat. Les Corts mai ha anat per davant en el marcador i quan ha aconseguit l’empat ha tingut la mala sort de que pràcticament a la jugada següent Mistral s’ha tornat a avançar. El resultat complica les possibilitats de guanyar la lliga, però deixa intactes les de l’ascens. Gols de Ruth (1) i Marions (1).

F.S. Canet Barri Besòs (0) – Sènior (1)
Partit de molt toc on la possessió ha sigut del Sènior però sense aprofundir suficient. Finalment el partit s’ha decidit en una jugada de còrner. Gol de Víctor.