RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (27-02-11)

28 febr. 2011

Jornada fluixeta amb 5 victòries, 1 empat i 4 derrotes. La setmana que ve és de descans. Esperem que serveixi per agafar forces i encara el pròxim tram de lliga amb molta força. Aquí teniu els resultats:

Aleví “B” (13) – A.E. Barceloneta (3)
Minicrònica del Quim: “Partit fàcil per l’Aleví “B” que en tot moment ha controlat el ritme de partit. Destacar al Marc que amb 4 gols reivindica el seu bon moment de forma i es col•loca primer en la lluita per la Bota d’Or.” Gols de Marc Antón (4), Jordi (3), Gerard (2), Xavi (2), Arnau (1) i Víctor (1).

Maristes Sants-Les Corts (4) – Aleví “A” (8)
Minicrònica del Quim: “Un altre partit fluixet dels nostres que últimament han perdut molt ritme. Primera part 2-4 amb moltes ocasions i un rival que no s’arronsava. La segona part ha seguit la tònica de la primera avançant-nos en el marcador i rebent 2 gols en 1 minut. Al final avantatge de +4 al marcador que hem aprofitat per practicar el joc de 5.” Gols de Jordi (2), Arturo (1), Adri (3), David (1) i Àlex Lacambra (1).

Infantil “B” (2) – C.F.S. Manresa (1)
Gran victòria contra el líder, en un partit molt igualat que s’ha decidit als últims minuts. Gols de Uri (1) i Òscar (1).

Cadet “B” (2) – C.E. Bosco Rocafort (0)
Gols de Sergi (1) i David (1).

Cadet “A” (1) – F.S. C.E.T. 10 (1)
Partit molt igualat però que els nostres han fet mèrits suficients per guanyar. S’han perdonat algunes ocasions i s’ha estavellat un doble al pal. CET 10 ha aprofitat un xut des de molt lluny que passava entre vàries cames per aconseguir l’empat, després de que els nostres s’avancessin. Al descans el resultat ja era de 1-1. Gol de Fran.

Club Natació Sabadell (6) – Juvenil “B” (3)
Crònica de l’Adri: “Bé, partit estrany i en certes fases amb falta de ritme. La primera part ha tingut poques ocasions, més per part dels locals, i la possessió més aviat repartida tot i que penso que una mica més per nosaltres, encara que no creéssim gairebé perill. Ja cap al final, amb 4 faltes nosaltres un jugador se’n va, el porter li fa falta tocant al còrner i acumulen una falta anterior i doble. La pilota ha entrat, casi plorant ja que ha tocat al braç del nostre porter, amb una mica de mala sort… Tot això a falta de res, i nosaltres hem tingut una doble ocasió quan faltaven uns 10 segons però que al final ha anat fora. Mitja part : 1-0. A la segona part, la cosa no canviava i ens han marcat el segon, però en una de les poques ocasions que hem creat hem pogut retallar en el marcador. El tercer gol d’ells, per mi amb polèmica per falta d’un dels seus jugadors, que empenta a un nostre i aquest és menja al porter, però l’àrbitre no ho ha vist, què hi farem. La cosa no canviava, i hem decidit treure porter jugador, però fins i tot abans d’això ens han marcat el 4rt. Amb 4-1 al marcador i jugant de 5, ens hem perdut dues boles d’últim home que han significat el 6-2. Aquí amb 3 minuts pel final, ja hem desistit de jugar de 5 i hem aconseguit marcar dos gols que no han servit de res. També hem xutat dos doblepenals (un inventat) que no han entrat. Felicitar al CNS, perquè com ja vaig dir per mi són un dels millors equips, i ja ho van demostrant. Ens han fet una defensa 2-2 que ens ha trencat els plans i que ens ha fet haver de jugar de 3-1 amb cierre estàtic.”

C.F.S. La Unión (5) – Juvenil Nacional (9)
Crònica de l’Òscar: “Bon partit del Juvenil Nacional. Ens hem avançat a falta de 8 min. per al descans, però al poc temps ens han empatat. Poc temps després hem pogut torna avançar-nos al marcador 1-2 i cap al final de doblepenal 1-3. La segona part ha començat amb intensitat i hem aconseguit marcar el 1-4, però en poc temps s’han tornat a posar 2-4. Hem seguit amb la mateixa actitud tan defensivament com ofensivament i hem aconseguit el 2-5, 2-6…s’han posa’t 3-6, però un altre com marcàvem ara sí, sense porter el 3-7. Tot i això ells tornaven a marcar el 4-7, però l’equip no baixava els braços i tornava a marca un altre cop i a deixava una bona avantatge 4-8. Ja cap al final a falta de 48 segons el seu porter ha fotut un golàs 5-8, però a la següent jugada marcàvem el 5-9 a falta de 38 segons. 3 punts més que ens posen a la 3a posició.” Gols de Pájaro (3), Òscar (2), Rodri (2), Salla (1) i Eder (1).

Finques Centelles (3) – Femení “B” (1)

C.F. Cervera-Segarra Femení (6) – Femení “A” (2)
Partit en el que les nostres van fer mèrits suficients en quant a ocasions per endur-se el partit, però la sort no va voler acompanyar. Gols de Mar (2).

A.E. Montornès Giribets (3) – Sènior “B” (2)
Crònica de l’Àlex: “Gran partit del Montornès on ens ha dominat en gran part del partit. A nosaltres ens ha costat acostumar-nos a la pista i no ens ha sortit un bon partit. Han començat molt forts però per sort a la mitja part hem arribat 2-1. A la segona, només començar ens han marcat el 3-1 i a partir d’aquí hem intentat pressionar a dalt i hem aconseguit fer el 3-2. Al final els hem tancat però ens ha faltat una mica de temps per aconseguir empatar o remuntar el partit. Seguim començant els partits molt freds i això fa que a la segona part anem en contra en el marcador i tinguem que remuntar. Però tot i així crec que estem millorant molt en el nostre joc i hem de continuar en aquesta línia.” Gols de Core (1) i Víctor (1).