RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (27-03-11)

28 març 2011

Molt bona jornada amb 8 victòries, 1 empat i 1 derrota, i amb 4 dels 6 punts possibles en els partits estrella. Aquí teniu tots els resultats:

Aleví “A” (10) – C.F.S. Sagarra (0)
Crònica del Jordi: “Partit on hem pogut guanyar fàcil a un rival que lluita per la permanència. Primera part hem començat molt forts i ens hem posat 2-0 amunt. Però al minut 7 com es tancaven casi a la seva porteria ens hem dedicat a tocar la pilota al nostre camp, ells no ens apretaven, i així fins al descans. La segona part ja ens hem dedicat a atacar i els hi hem fet 8 gols.” Gols de Eric (4), Iker (1), Jordi (2), Arturo (1) i David (2).

A.E. Martorell “B” (0) – Infantil “B” (10)
Gols de Pau (2), Joan (2), Nacho (1), Oscar (2), Nachete (1), Uri (1) i Puig (1).

Infantil “A” (3) – C.F.S. La Unión (2)
Gols de Sergio (1), Munte (1) i David (1).

Olímpic Floresta (2) – Cadet “B” (3)

Marfil Santa Coloma (1) – Cadet “A” (1)
Partit igualat però amb major domini i ocasions dels nostres que no han sabut concretar en gol. Això s’ha pagat car quan Marfil ha fet l’1-0. Poc després s’empatava i el marcador ja no es mouria més. Gols de Dani (1).

Juvenil “B” (7) – Maristes Montserrat Lleida (2)
Crònica de l’Adri: “Partit on ens ha costat començar però un cop hem arrencat, la cosa ha començat a anar bé. A la primera part hem sortit forts, hem tingut ocasions però no aconseguíem que entressin. Ells, en la primera arribada o segona, a la contra, ens han marcat el primer. Nosaltres hem seguit igual, apretant i tenint ocasions fins que han entrat, i abans d’arribar al descans ens hem pogut posar 4-1 tot i haver fet 3 pals. Ells han aconseguit alguna ocasió més, però comptades… L’única clara, un xut des del seu camp al travesser.
A la segona hem començat una mica més fluixos i fruit d’això i de que no hem tancat bé a darrere, ens han marcat el 4-2. Però seguíem tenint moltes més ocasions que ells, i amb paciència i una mica de sort en jugades estranyes hem pogut marcar 4 gols més, però l’àrbitre no ha vist l’últim (la pilota ha entrat, ha tocat la xarxa o el pal per dins i ha sortit, però no l’ha vist…). Crec que hem sigut superiors durant tot el partit (l’estadística de xuts és bastant significativa), i hem estat segurs del nostre joc. Ells es dedicaven a posar boles a dins i a jugar-se algun 1vs.1 per la banda. En definitiva, és un partit que ens dona confiança i que ens ha de servir per aconseguir una bona dinàmica. Bé equip!
” Gols de Marc Sáez (2), Adri (2), Marc Rodríguez (1), Adrià Jiménez (1) i Eric (1).

Juvenil Nacional (6) – Sícoris Club (4)
Gols de Fran (3), Esteve (2) i Salla (1).

Femení “B” (3) – Penya Blanc-i-blava de Sant Andreu (4)
Minicrònica del Xavi: “Partit que s’ha decidit als últims 20 segons quan estàvem jugant de 5 per endur-nos els 3 punts.” Gols de Maria (2) i Marions (1).

Femení “A” (5) – C.F.S. Palau Solità i Plegamans (0)
Minicrònica del Xavi: “Bon partit de les noies que agrafen embranzida pel tram final de la lliga. Aviam si la setmana que ve anem recuperant a la gent.”

Sènior “A” (4) – Penya Barcelonista Johan (3)
Victòria importantíssima del Sènior “A” per les seves aspiracions d’ascens. El líder clar de la categoria ha perdut només 2 partits, i tots dos contra els nostres.