RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (27-04-14)

28 abr. 2014

Aquí teniu tots els resultats de la jornada:

[J21] Marfil Santa Coloma (4) – Benjamí (3)

Gols de Martí (1), Miquel (1) i Albert (1). Declaracions del Miki Andrés: Cop dur per als peques. Hem jugat massa minuts al que volia Marfil i sempre hem anat per darrere. Jugarem les fases”

[J22] Benjamí (5) – AV Montigalà (1)

Gols del Martí (2) i l’Albert (3).

[J22] FC Llivia (4) – Aleví “B” (1)

Gol del Josep (1).

[J25] Aleví “A” (2) – CFS Esparreguera (4)

Gols de l’Albert (1) i l’Alberto (1). Declaracions del Miki Andrés: “1a derrota que arriba a dos jornades del final. Bona 1a part, ha faltat el gol. A la 2a part no hem sabut calmar el joc”.

[J22] Olímpic Floresta (0) – Infantil “B” (7)

Gols del Depe (1), Damià (2), Francesc (2), Soto (1) i Arnau (1). Declaracions del Nil: Partit correcte contra un equip que s’ha anat desinflant. Hem perdonat a la 1a part, també podriem haver encaixat”.

[J25] Infantil “A” (13) – FC Balaguer (1)

Gols d’Iñaki (2), Kevin (2), Marc Antón (2), Ferran (1), Luar (3), Max (1), Orellana (1) i Felipe (1). Declaracions del Lluís: “Hem sortit nerviosos i poc encertats però a mesura que hem anat fent gols hem millorat el joc. Campions!”.

[J22] FS CET 10 (2) – Cadet “B” (4)

Gols d’Emi (2) i Pau (2).

[J25] Juvenil “B” (3) – Acció Sant Martí (5)

Gols de Nacho (1), Villa (1) i Nico (1). Declaracions del Mario: “Resultat enganyós. Perdíem 0-5 i ho hem mig aixecat jugant de 5. Manca d’intensitat important”.

[J20] CES Bosco Rocafort (2) – Juvenil “B” (2)

Gols de Berni (2). Declaracions del Mario: Partit molt igualat que es podia haver decantat per qualsevol banda. Mai hem anat per darrere al marcador”.

[J25] Club Sala 5 Martorell (2) – Juvenil Nacional (5)

Gols de Vall (1), Aldo (1), Uri (1), Arnau (1) i un en pròpia porteria. Declaracions de l’Ernest: “Tercers finalment! Gran segona volta. Victòria treballada fent un bon partit. Ara a somniar amb la Copa”.

[J15] Femení Cadet/Juvenil (5) – Palau Solità i Plegamans 2007 (1)

Gols d’Ona (1), Judit (2), Àfrica (1) i un en pròpia porteria.

[J22] Femení Cadet/Juvenil (2) – CN Caldes (1)

Gols de Clàudia Rio (2). Declaracions del Xavi: “Partidàs on hem aixecat un gol en contra de la 1a part. Ha estat una victòria justa”.

[J22] Femení “B” (7) – CE Abrera (5)

Gols de la Clara (2), Anna (3), Clàudia (1) i un en pròpia porteria. Declaracions del Ramon: “Perdíem injustament 0-4 al descans. Hem millorat, hem cregut i hem aixecat èpicament el partit. Molt content per les noies”

[J25] Femení “A” (3) – CEFS Rubí (5)

Gols d’Eli (1) i Pat (2). Declaracions del Xavi: “Partit molt intens contra les campiones de lliga. Amb 3-3 hem provat el joc de 5 però no ha sortit bé”.

[J22] Sènior “C” (0) – AE Ramon Muntaner “B” (1)

[J22] CE Montseny “B” (2) – Sènior “B” (2)

Gols de Nil (1) i Kiko (1).

[J22] AE Casp (1) – Sènior “A” (12)

Gols de Pere (1), Víctor Suárez (2), Arnau (4), Pechi (1), Ernest (2), Víctor Pérez (1) i Xori (1). Declaracions del Lluís: Avui hem fet un bon partit i hem certificat el primer objectiu: l’ascens. Seguim lluitant pel segon: la lliga”.

Com també sabreu la Selecció Catalana Cadet va quedar 2a al Campionat d’Espanya de la categoria disputat a San Pedro del Pinatar (Regió de Múrcia). A les semifinals Catalunya es va imposar a Andalusia per 5 gols a 2.

A la gran final va perdre contra l’amfitriona Múrcia per 3-2 amb un gol a falta de 50 segons per acabar la pròrroga. Moltes felicitats pel subcampionat al Nil, el David Álvarez i el Sergi!