RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (28-03-10)

29 març 2010

Mala jornada en línies generals ja que han perdut 4 dels 9 equips que jugaven, entre ells els 2 que es jugaven mitja lliga. Ara toca refer-se, animar-se i lluitar fins al final.

F.C. Barcelona (5) – Aleví (2)
Partit que ha respost a les expectatives, amb una grada totalment plena i entregada. Malauradament no s’ha pogut guanyar. Els primers 10 minuts Barça ha estat superior, mentre que els darrers 5 de la 1a part els nostres han estat més encertats. Resultat al descans 4-1. A la 2a part els nostres han jugat de 5 i han tingut les seves opcions, però Barça a la contra és letal i així ha fet el seu darrer gol. Finalment el 5-2 ha arribat amb un xut de doble penal molt ben xutat. Encara que ha estat un cop dur, ja que malgrat estar empatats a punts Barça té tant el golaverage particular com el total favorables, encara queda lliga i s’ha de lluitar fins al final perquè sempre pot haver-hi una punxada inesperada. Gols de Nacho (1) i Oriol (1).

Teià Futbol 5 (5) – Infantil “B” (1)
Mal partit de l’Infantil “B”, minvat per les baixes, especialment la 2a part. Els nostres s’han avançat al minut 10 amb gol de Nacho. Un error just abans del descans ha propiciat l’empat a 1. Ja a la 2a part res ha sortit bé. Un seguit d’errors i la manca d’intensitat han fet que el resultat del partit acabés sent de 5-1.

Club Natació Sabadell (1) – Infantil “A” (5)
Crònica anònima: “Mala 1a part on ens hem anat al descans amb el 1-0. a la 2a hem despertat i en una jugada de falta el Dani ha fet l’empat amb un tir ajustat al pal. Després una bola que toca el David amb el pit li cau a Sergio que fa el 1-2. El 1-3 arriba en una jugada dins l’àrea que marca David. En un 1 contra 1 Sergi bat al prter posant el 1-4 al marcador i finalment el 1-5 el marcava Munte a pase d’Aleix.” Recapitulant, gols de Dani (1), Sergio (1), David (1), Sergi (1) i Munte (1).

Club Gimnàstic de Tarragona (5) – Cadet “B” (7)
Important victòria del Cadet “B”, que li permet seguir líder una jornada més.

Cadet “A” (15) – F.S. La Unión Las Palmas (6)
Borratxera de gols en un partit on els atacs s’han imposat clarament a les defenses. En l’intercanvi de cops han sortit vencedors els nostres que en cap moment han patit pel partit (8-3 al descans). Gols de Adrià (6), Esteve (4), Saúl (2), Eric (2) i Guillem (1).

Club Natació Sabadell (5) – Juvenil “B” (2)
La crònica llarga, escrita per l’Adri, la teniu als comentaris de l’entrada passada. Aquí només dir que s’ha de seguir lluitant, perquè encara que està difícil la lliga no està acabada, queden 18 punts en joc i ara els nostres estan a 8 punts (5 si guanyen el partit que tenen pendent). A més a més, existeix la possibilitat d’ascendir com a millor segon. Així doncs, a seguir lluitant!

Juvenil Nacional (3) – Escola Pia Sabadell (6)
Una nova derrota dolorosa. L’equip no ha jugat malament però li ha faltat intensitat i actitud en determinats moments del partit. Els resultats no estan acompanyant i es baixen els braços massa aviat. El resultat al descans era de 3-2. A veure si el Nacional és capaç de redreçar aquesta dinàmica i recuperar les bones sensacions. Gols d’Aguaron (2) i Xavi Costa (1).

Femení “A” (8) – F.S. Cardedeu (0)
Crònica de l’Adri: “Partit força travat on Les Corts tocava i tocava però les visitants estaven molt tancades. El Cardedeu jugava a posar pilotes al pivot i a veure què hi trobava i, alternativament jugava de cinc amb una portera amb bastant qualitat. Al final han entrat les ocasions per a les locals, malgrat que el resultat al descans era només de 1-0”.

Sènior (2) – C.E. Montseny (0)
Partit poc lluït i sense ritme, que malgrat tot el Sènior s’ha pogut endur. La millor notícia ha estat deixar la porteria a 0. Gols de Pepe (1) i Iker (1).

Pel que fa als partits aplaçats:

Infantil “B” (7) – Sant Joan de Vilassar (0)
Partit sense complicacions. Gols de Nacho (2), Jordi (1), Zaplana (1) i Besal (3).

Femení “B” (3) – Riudellots (0)
Gols de la Clara (2) i la Cris (1).

També s’ha jugat un partit de Copa Catalunya aquest diumenge:

Esparreguera “C” (0) – Benjamí (19)
Gols de Marc Anton (4), Pol (4), Alex (4), Enric (3), Gerard (2), Arnau (1) i Àlvaro (1).

Avui comença la fase final del Campionat d’Espanya Aleví de Seleccions Territorials a Villafranca de los Barros. A la Selecció Catalana tenim 3 dels nostres peques: l’Àlex, el David i el Nil.

Avui dilluns Catalunya s’enfronta a les 10:00 del matí a Andalusia. Si perdés aquest partit jugaria avui mateix a les 19:00 contra Extremadura. En canvi, si guanyés el 1r partit s’enfrontaria a Extremadura demà a les 10:00 del matí. Molta sort!