RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (28-05-11)

30 maig 2011

Dos partits, dues victòries. Aquí ho teniu:

C.E. Polaris Vincit-Provençalenc (5) – Juvenil “B” (6)
Crònica de l’Adri: “Partit ajustat, on en la primera part hem sortit forts, hem anat creant ocasions i mica en mica més perill. Fruit d’això, hem aconseguit anar-nos en el marcador amb un 0-3 favorable, que poc després s’ha vist reduït a causa d’un gol dels locals. El partit s’ha igualat més i s’anava tornant una mica boig, i les ocasions s’anaven alternant pels dos equips, nosaltres hem tingut més sort i hem pogut fer un gol més (1-4 al descans). A las segona part, ells han sortit més forts, li han posat més ganes i s’han apropat al marcador fent dos gols en pocs minuts (3-4), havien estat minuts de domini seu però després hem dominat durant uns minuts nosaltres i hem fet un altre gol. Però un altre cop, en dos minuts ens marquen dos gols i es posen en el partit (5-5). A falta de 30 segons hem pogut fer el 5-6, i posteriorment hem defensat el joc de 5. Ha estat un partit igualat, però potser nosaltres hem fallat més, tot i que hi ha hagut pals i ocasions per ambdues bandes.”

COPA CATALUNYA SEMIFINAL

Infantil “A” (7) – Marfil Santa Coloma (2)
Gran partit del nostre Infantil “A” que es planta a la gran final de Copa Catalunya on l’espera Manresa. Amb aquesta victòria a més, han vençut la seva bèstia negra d’aquest any que ha impedit que guanyin la lliga, Marfil. Enhorabona!

Aprofitem també per informar de que l’Hospitalet Bellsport, equip on juguen l’Ernest i el Miguel, ha guanyat 1-3 al Finques Centelles, fent un passet endavant de cara a l’objectiu de pujar a Plata. A més a més Miguel ha sigut el jugador que ha obert la llauna, tot fent el 0-1 als inicis del partit. Enhorabona també!