RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (28-11-10)

29 nov. 2010

Jornada bastant bona, amb 8 victòries, 2 empats i 1 derrota. Una setmana més, i ja en van 3, cap equip de base ha perdut.

A.E. Vallirana (0) – Aleví “B” (13)
Gols de Pol (3), Marc (3), Enric (3), Àlex (1), Víctor (1), Jordi (1) i Álvaro (1)

Aleví “A” (3) – C.F.S. La Unión (3)
Crònica anònima: “Hem començat bé amb 2-0 en pocs minuts, però amb un gol tonto de rebot el rival s’ha animat i hem arribat al descans 3-1. Sortida a la segona part amb empanadeta, i 3-3 en dos jugades de contra. Després La Unión s’ha tancat molt bé i encara que hem tingut la victòria molt a prop amb moltes ocasions, no ha pogut ser.” Gols de Arturo (1), David (1) i Riu (1).

Olímpic Floresta (1) – Infantil “B” (1)
Crònica de l’Ernest: “Partit molt injust on ells han xutat 3 vegades en tot el partit i han fet un gol. Bon partit però ens costa fer gols”

Infantil “A” (10) – A.E. Martorell (1)
Gols de Marc (3), Besal (2), Sergio (2), Nacho (1), Sergi (1) i Enano (1).

C.F.S. Esparreguera (1) – Cadet “B” (8)
Crònica del David: “Hem començat el partit bé i hem fet dos gols en els primers 7 o 8 minuts. Després el partit s’ha trencat i ens han fet el 1-2 i a falta d’uns deu minuts per acabar la primera part hem fet el 1-3. La segona part l’hem començat bastant malament i per sort ells no ens han marcat i nosaltres en canvi em fet el 1-4. A partir d’aquí el partit el dominem fins a marcar el 1-8. No ha sigut un dels millors partits que hem fet aquesta temporada però hem tret els tres punts i dos dels equips punters de la lliga han perdut, Manresa i Martorell.” Gols d’Adri (2), Ribo (2), Sergi (1), David (1), Samu (1) i Joan (1).

Club Sícoris (2) – Cadet “A” (3)
Partit gris del Cadet “A” que malgrat tot ha guanyat el partit. L’equip ha demostrat una vegada més que lluita els partits fins al final i que encara que no faci un bon partit creu en la victòria. Gols de Clemente (2) i Peran (1).

Juvenil “B” (6) – C.F.S. Manresa “B” (5)
Crònica de l’Adri: “Comencem el partit i en una jugada ens posem per davant en el marcador (1-0). Va passant el temps, seguim tocant i tocant tot i que a Manresa també li agrada tenir la bola i en una jugada 1 vs. 1 contra el porter, el porter la rebutja i el nostre últim jugador que es pensava que no hi havia ningú es veu sorprès per un jugador de Manresa que li treu. En l’intent de defensa l’àrbitre xiula penalti… (no sé si ha sigut a dins o fora, no ho tinc clar, però per mi la groga sobrava…). Seguim amunt i ens tornem a avançar en el marcador, però com sempre ens tornen a aconseguir l’empat, 2-2. Quedaven pocs minuts pel descans, i en dos jugades casi seguides aconseguim marcar dos gols més que ens posen per davant en el marcador, per mi, fent justícia (4-2). A la segona part comencem i ens avancem en el marcador, 5-3. Aquí semblava que la cosa estava ben encarrilada, però ens expulsen un jugador per segona groga (la del penalti, i aquesta segona per posar una paral•lela i tocar-la amb la mà…). Defensem com uns “jabatos” i aconseguim que no ens marquin cap gol, però quan tornem a jugar de 4, va i en una jugada moooolt tonta a dins l’àrea aconsegueixen un gol. Poques jugades després un altre penalti, aquest cop res a dir. Ens empaten, 5-5 i el marcador no funciona i l’ha de portar la taula amb un cronòmetre… Molt més emocionant, sobretot pels pares… Durant la segona part, xutem 3 dobles, un entra i crec que els altres dos al pal…
Per mi resultat més que just, perquè hem arribat a fer 8 pals (contats pel delegat) i d’altres que han anat fora… La expulsió ens ha tocat molt, ja que només anàvem amb tres canvis i si el cansament es nota amb tres canvis, imagineu-vos el final amb dos… Però bé tres punts que ens ajuden a seguir a dalt.” Gols de Adri (2), Adrià Jiménez (1), Iñaki (1), Nil (1) i Llibert (1).

Sícoris Club (2) – Juvenil Nacional (3)
Partit igual de gris que el del Cadet “A” amb idèntic resultat. Una primera part de tempteig que es veia trencada amb l’1-0 a falta de 44 segons pel descans. A la segona part tocava remuntar i quan ja semblava que s’acabaria perdent el Nacional ha estat capaç de fer 2 gols quasi seguits a les acaballes del partit. Així doncs tornada de Lleida amb 2 victòries d’ofici. Gols de Marc Rodríguez (1), Pájaro (1) i Esteve (1).

Femení “B” (4) – F.S. Frederic Mistral (2)
Crònica del Xavi: “Partit intens, però controlat al llarg de la primera part. A la segona només començar hem sentenciat en una jugada ràpida al contraatac. A falta de 7 minuts el rival s’ha posat a jugar de 5 i han aconseguit fer 2 gols. A destacar el partit de la Maria i de la Laura”. Gols de Maria (1), Celeste (1), Cristina (1) i Rosa (1).

Joventut Les Corts “B” (4) – Sènior “B” (2)
Nova derrota del Sènior “B” que el col·loca penúltim de la taula.