RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (31-01-10)

31 gen. 2010

Jornada quasi perfecte, tots els equips han guanyat excepte l’Infantil “A”, que ha empatat. Els hi perdonarem, perquè era el partit estrella i era un partit molt complicat. Aquí teniu els resultats:

Aleví (9) – Teià Futbol Cinc (1)
Victòria clara per acomiadar la 1a volta. Tot i l’ampli resultat final, val a dir que el partit ha estat molt temps amb tant sols 2-1.

Infantil “B” (3) – C.U.F.S. Lloret Costa Brava (2)
Victòria molt i molt soferta de l’Infantil “B” que fent una 1a part molt fluixa s’ha anat al descans perdent 0-2. A la 2a el joc ha millorat i s’ha acabat guanyant, fent el 3-2 en el minut 24. Gols de Víctor (1), Òscar (1) i Sergi (1).

Infantil “A” (4) – C.F.S. Mausa-Montcada (4)
Partit molt igualat entre 2 grans equips. Una part per cada equip, la 1a per Montcada que ha arribat al descans amb 1-4, i la 2a pels nostres. Teniu una crònica més elaborada al blog de Montcada.

Cadet “B” (9) – C.E. Sant Julià (1)
Victòria clara i còmode del Cadet “B” que segueix intractable. Gols de Clemente (1), Pechito (1), Josep (1), Albert (1), Eloi (1), Dídac (1) i Peran (2).

Sícoris Club (3) – Cadet “A” (5)
Partit dominat pels nostres de cap a peus, però que per la falta d’encert i els regals en defensa ha estat igualat al marcador. El resultat al descans era de 1-1 i en cap moment s’ha anat per darrera al marcador. Gols d’Adrià (1), Guillem (1), Eric (1) i Salla (2).

Juvenil “B” (13) – C.E. Sant Julià (1)
Partit plàcid pel Juvenil “B” davant d’un Sant Julià que venia mermat i que fora de casa baixa molts enters. Gols de Marc Rodríguez (3), Marc Martínez (3), Pol (2), Pau (2), Sergi (1), Adri (1) i Miki (1).

Juvenil Nacional (9) – F.S. Martorell (3)
L’equip necessitava reaccionar i ho ha fet. Una 1a part excel·lent en intensitat i actitud, que a més s’ha vist recompensada amb l’efectivitat. El resultat al descans era de 7-0. La 2a part ha estat més de tràmit però s’ha conservat la intensitat per evitar que Martorell pogués entrar al partit. Aquest és el Nacional que volem i que ens agrada veure.

F.S. Pony’s “B” (0) – Femení “B” (2)
Victòria per seguir liderant la taula. Gols de Roig (1) i Cristina (1).

Escola Pia Nostra Senyora (2) – Femení “A” (6)
Molt i molt bon partit jugat per les mamuts, han començat perdent. Gols de Roig (2), Anna (1), Sara (1), Pat (1) i Eli (1).

F.S. Sant Gervasi (1) – Sènior (4)
Important victòria del Sènior que li permet escalar 1 posició i guanyar a un rival directe. Gols de Víctor (1), Lluís (1), Mario (1) i Iker (1).