RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

17 oct. 2009

Butlletí informatiu ben fresc amb tots els resultats dels equips federats. Una jornada amb una mica de tot, però en general un balanç posititu, on les derrotes han estat ajustades, i les victòries importants. Aquí teniu:

Juvenil Nacional (7) – Marfil Santa Coloma (4)
Gran partit el que s’ha vist al Pavelló de la Illa. Al descans 2-1. El domini de la pilota ha estat de Marfil, però el perill l’ha posat Les Corts. El partit ha tingut 5 dobles a favor (dels quals 3 han acabat en gol) i 2 penals (tots dos marcats). Els autors dels gols han sigut Enric (3), Òscar Agustí (2), Costa (1), Eric Busto (1).

A.E. Centre Sanfeliu (1) – Juvenil “B” (7)
Bon inici de campionat pel Juvenil “B”. Gols de Pau (2), Marc Martínez (1), Iñaki (1), Enano (1), Sergi (1) i Miki (1).

Cadet “A” (12) – Natació Sabadell (0)
Còmoda victòria del Cadet. Gols de Esteve (5), Pau (4), Adrià (1), Nil (1) i Marc (1).

Rubí C.E.F.S. (3) – Cadet “B” (1)
Partit igualat que s’ha endut l’equip local en un inici de 2a part fluixet dels nostres. Gol de Joan.

F.C. Barcelona (3) – Infantil “A” (1)
Bon partit on els nostres han plantat cara al sempre favorit Barça. La pilota ha sigut de Les Corts, i s’ha arribat amb 1-1 fins als 2 minuts finals, on han acabat caient els altres 2 gols. Molt bona imatge dels nostres i a seguir així els pròxims partits.

F.S. Canet (5) – Infantil “B” (4)
Una primera part fluixeta i la falta d’encert a la segona han provocat la derrota de l’Infantil “B”. Un jugador de Canet ha fet molt mal sent l’autor de 4 gols del seu equip. El 5è gol de Canet ha estat de penalti. Cal millorar de cara a la pròxima jornada i també tenir més sort de cara a porteria.

Maristes Sants Les Corts (2) – Aleví (8)
Nova victòria del Aleví. Qui tingui més informació ja sap on pot comunicar-la 🙂

Femení “A” (6) – Que’s Líder Santa Coloma (2)
Molt bon partit de les noies en el seu debut en la Divisió d’Honor Catalana. El rival, un equip veterà en aquesta categoria i que l’any passat en va ser el màxim golejador. Gols de Sílvia (1), Isa (1), Sara (1), Celeste (2) i Helena Roig (1).

Femení “B” – Cardedeu “B”
Partit que no s’ha disputat per falta de jugadores de l’equip visitant. Pendent de data d’ajornament.

Sènior (5) – Port de Barcelona (4)
Partit en el que s’ha patit molt per guanyar. Alternances continues al marcador. Amb 3-4 el Sènior ha jugat de 5 i ha fet dos gols, el 2n del qual a falta de 20 segons pel final del partit. La 2a part el nostre equip ha hagut de jugar amb un porter poc habitual, ja que cap dels “oficials” estava present.