RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

25 oct. 2009

Bon cap de setmana dels equips federats en línies generals. Tan sols 1 derrota i 1 empat. La resta, victòries. A veure si aviat aconseguim una setmana amb tot partits guanyats!

Aleví (16) – Vilassar de Mar F.S. (0)
Fàcil victòria dels nostres peques que segueixen imbatuts.

Infantil “B” (1) – Lliçà d’Amunt C.F.S. (6)
Segona derrota de l’Infantil “B”. Tot i avançar-se en el marcador es va arribar al descans amb 1-2 i amb una notable millora de joc respecte a la 1a jornada. A la 2a part els nostres van afluixar i el partit va acabar amb una diferència de gols exagerada. Falta aprofitar més les ocasions de gol creades. Esperem que en el pròxim partit i sense baixes es pugui aconseguir un resultat més satisfactori.

Infantil “A” (8) – Escola Pia Sabadell (1)
Tot i el resultat final, va tocar patir. La 1a part va ser lenta de ritme i va acabar amb el gol de la Pia a falta de poc per finalitzar. A la 2a part els nostres van sortir molt forts i en 2 minuts ja anaven guanyant 3-1. I d’aquí fins al final anar ampliant el marcador.

Cadet “B” (9) – A.F.S. L’Esquitx (2)
Bona victòria del Cadet “B” en un partit que van ser clarament superiors. Al descans el resultat ja era de 5-1. Domini durant tot el partit.

Futsal Mataró (2) – Cadet “A” (8)
Nova victòria del Cadet “A” que li permet mantenir el liderat empatat amb Barça (idèntic gol-average). Al descans el resultat era de 1-4. Gols de Guillem (3), Esteve (2), Eric (1), Adrià (1), Pau (1).

Juvenil “B” (4) – F.S. Sant Just (1)
Victòria del Juvenil “B” on tots els gols han estat a la 1a part. Gols de Pau (1), Pol (1), Marc (1) i Sergi (1).

L’Hospitalet Bellsport (4) – Juvenil Nacional (7)
Partit difícil però que s’ha acabat guanyant. Els nostres van sortir una mica adormits i van arribar a perdre 4-1 faltant 3 minuts per acabar la 1a. Llavors gol de Pájaro i a falta de 50 centèsimes gol de córner de Costa. Només reprendre el partit golàs d’Aguaron per posar el 4-4 i a partir d’aquí domini i gols de Les Corts.

A.C.E. Riudellots (0) – Femení “B” (10)

Futsal Mataró (2) – Femení “A” (2)
Empat en un partit poc brillant de les mamuts. Gols de Sílvia (1), Celeste (1).

F.S. Montsant “B” (1) – Sènior (2)
Una nova victòria molt soferta del Sènior. Al descans 0-1 en un partit molt igualat. A la represa gol de Gotor de falta directa per posar el 0-2. I ja amb el rival jugant de 5 han fet l’1-2 i a partir d’aquí el Sènior aguantant fins al final del partit. Victòria important en una pista complicada on més d’un equip es deixarà punts importants.