Ja tenim aquí el butlletí de resultats. Amb tota la rapidesa que ha estat possible.

Aleví (6) – C.F.S. Mausa Montcada (1)
Segueixen sense deixar escapar cap punt.

Infantil “B” (1) – F.S. Vilassar de Mar (1)
Una llàstima. Guanyant 1-0 des del minut 3 de partit, Vilassar va empatar a falta de 2 minuts del final. Gol de Nacho.

Infantil “A” (9) – C.E.T. 10 (3)
Victòria còmode de l’Infantil “A”.

Cadet “B” (9) – Bosco Rocafort “B” (2)
També victòria còmode.

Escola Pia de Sabadell (1) – Cadet “A” (2)
Victòria molt patida del Cadet “A”, on Esteve ha marcat els dos gols. Gran partit de l’Adrià sota pals.

Juvenil “B” (7) – A.E.F.S. Arrels – Cala Montjoi (1)
Partit que el Juvenil “B” ha resolt a la 1a part amb un parcial de 7-0. A la 2a el partit molt més travat on Arrels ha marcat el seu gol a la contra.

Jesús Maria (3) – Juvenil Nacional (5)
El Juvenil Nacional segueix en gran estat de forma. Gols d’Eric (3), Eder (1) i Òscar (1).

C.F.S. Inter Sentmenat Diagonal (1) – Femení “B” (5)
El Femení “B” segueix en plena forma amb 3 victòries en 3 partits.

F.S. Sabadell Femení (2) – Femení “A” (1)
Partit molt disputat. El gol de les nostre ha arribat jugant de 5.

C.F.S. Nou de la Rambla (7) – Sènior (2)
Victòria clara de l’equip local. El partit ha estat igualat fins l’1-1. A partir d’aquí 3 gols molt seguits fins el 4-1 al descans. La 2a jugant de 5 però no s’ha pogut aixecar el partit.