Resultats i cròniques del bàsquet mamut

28 nov. 2023

Aquí teniu tots els resultats i les cròniques dels partits del passat cap de setmana en un nou post de la jornada del bàsquet mamut.

Qbasket Sant Cugat 68-29 Mini Femení

Primer quart amb iniciativa en el joc i marcador. A partir de llavors, la superioritat física del rival es va imposar tant a nivell ofensiu com defensiu.

Grup Barna Negre 51-44 Mini Masculí

Partit competit on fallem moltes cistelles fàcils i el rival va haver de pujar el nivell defensiu per igualar el nostre joc.

Escolapis Sarrià 41-53 Pre-Infantil Femení

Victòria treballadíssima on la diferència al marcador potser és massa gran per com ha estat de competit el partit. De bon inici sortim despistades. Anem per darrere en el marcador i així ens mantenim fins al 5è quart on fem un gran parcial 11-0 que ens situa per davant i un bon 6è quart també que augmenta la distància. Surten les coses per moments però no és suficient, queden 2 partits molt complicats i si volem competir-los hem d’estar atentes i connectades els 48 minuts de partit. Tot i així marxem amb bon sabor de boca ja que veiem un progrés respecte el partit d’anada on vam marxar amb una derrota de 3 punts; hem estat més verticals i valentes a cistella i el joc ha estat més fluid.

Pre-Infantil Masculí 71-51 Jac Sants Barcelona U13

Enfrontament per agafar confiança i assolir conceptes nous que s’han treballat les darreres setmanes als entrenaments.

Associació Eixic 42-39 Infantil Femení

Se’ns escapa una victòria merescuda tot i només perdre 2/6 parts i guanyar la meitat. Com equip hem ofert la iniciativa del partit però no hem pogut fer front a un encert exterior de les locals, fins i tot amb oposició, que han anotat 4 triples només a la primera meitat. Ens hem fet petites al segon període on hem cedit un avantatge de 13p que hem anat retallant per concloure a les portes de la remuntada. L’actitud de l’equip ha estat positiva i cal valorar la millora tant defensiva com ofensiva respecte l’anada. L’encert en tirs lliures s’acosta al 60% sent un gran indicatiu del moment de l’equip i la nostra progressió.

Infantil Masculí 55-40 Basket Coras-SD Espanyol

Avui ens hem tret el mal sabor de boca de l’altre dia. Hem jugat més dinàmics i amb una mica més d’encert contra el líder invicte. Cal seguir reduint errors i així els jugadors seguiran creixent. Avui en certs moments la pilota s’ha mogut amb fluïdesa i amb el ritme que volem assolir.

Cadet A Femení 65-38 El Círcol

Recuperem part de l’essència defensiva que ens ha acompanyat en anteriors temporades atorgant com a resultat una reducció de punts encaixats respecte el partit de l’anada de menys de la meitat. Aspectes com la pressió o el rebot han estat claus per dinamitar l’ofensiva visitant i permetre’ns brillar en velocitat. L’altra cara de la moneda ha estat l’encert en tirs lliures molt per sota de l’habitual i lluny del nostre objectiu. Creixem amb aquesta victòria per escalar una posició a la classificació i afrontar amb valentia l’últim enfrontament de la fase prèvia.

FC Martinenc Bàsquet D 34-65 Cadet B Masculí

Partit molt seriós d’inici fins al final. El nostre encert a cistella permet que ens trobem còmodes al llarg de tot el partit. Trobem un joc col·lectiu que ens afavoreix i sabem trobar sempre les millors opcions a l’hora d’atacar. En defensa som molt actius en l’1c1 i en el rebot. Sortim del partit amb bones sensacions per poder afrontar els últims partits de la primera fase.

Cadet A Masculí 49-30 CB Grup Barna Vermell

Partidàs dels nois, marcat per la gran intensitat defensiva i sobretot per les ganes de victòria que han demostrat els jugadors. Tres primers quarts amb una dinàmica molt similar, un estira i arronsa constant a banda i banda de la pista. Defenses molt agressives i intenses, que donen molt de pes a cada cistella. Més guerrers que mai, agafant la victòria amb les dents, frenant qualsevol moment d’empenta de l’equip rival i trencant el partit al darrer quart. Em quedo amb la capacitat de treball als entrenaments, amb el canvi d’imatge del partit d’anada al de tornada. Assaltem el liderat i queden dos partits per completar una primera fase espectacular!

CB Torelló JF-By Jesi 63-28 Júnior A Femení

Partit molt complicat de jugar per les circumstàncies, en el qual l’equip no llueix el seu millor joc en atac ni la seva millor intensitat defensiva. En una derrota així, és més fàcil veure detalls negatius, però les jugadores han d’entendre el marge de millora que tenen, tant a nivell individual com d’equip. Queda molta temporada i estic segur que si treballen amb ganes als entrenaments poden arribar al nivell dels equips més forts de la categoria.

SE Sant Joan de Mata A 67-38 Júnior B Masculí

Partit contra un equip molt alt i atlètic que ha desnivellat el joc a favor seu a base de rebot ofensiu.

Càmping Bianya Roser Blanc 44-76 Júnior A Masculí

Pista complicada i partit difícil. Ajustem la defensa dels blocs directes i comencem a robar i córrer. Ens demostrem que volem estar a dalt.

Bàsquet Molins 54-68 Sots-25 Masculí

Enfrontament contra un rival de la mateixa zona de la taula. Tot i alguns moments de desconnexió, bon treball col·lectiu i més energia que el rival per fer-se forts als dos costats de la pista.

Sènior Femení 42-60 BC Tecla Sala

Molt mal partit, en cap moment vam saber atacar la zona rival, males passades i molt males decisions en atac i una defensa irregular ens fan perdre un partit absurd. Tornem a desviar-nos del camí i haurem de canviar coses.