Resultats i cròniques del bàsquet mamut

8 oct. 2024

Vedruna Gràcia 24-62 Mini B Femení

Segon partit de la temporada i segona victòria, tant a nivell de resultat com de sensacions. Seguim en la mateixa dinàmica de la setmana passada; intensitat constant, defenses ordenades i atacs resolutius. Hem de treballar la presa de decisió en accions de bot excessiu o situacions amb mala selecció de tir, però avui tot i ser menys efectius que les rivals i jugar a una pista molt gran, ens sobreposem gràcies a les ganes de pilota i el desig competitiu de tot l’equip, que ha mostrat de nou, una actitud excel·lent.

Mini B Masculí 74-24 CB Gavà 14 Blau

Gran actitud defensiva i bons moments de circulació de pilota trobant la millor opció. Tothom va sumar i va gaudir del partit. Cal millorar l’ocupació d’espais i els hàbits defensius.

CB Grup Barna A 39-30 Mini A Femení

Partit de tu a tu fins el darrer període, en què les rivals han tingut més encert que nosaltres i s’han acabat enduent el partit. Hem entès que ens ha faltat un plus de concentració i que al bàsquet guanya qui té més ganes de tenir la pilota. Malgrat tot, molt contenta de la capacitat de resiliència de les noies, que com sempre, ho han donat tot a pista i no han deixat de lluitar en cap moment.

Pre-Infantil Femení 57-29 UE Sant Andreu Groc

Segona victòria treballada per tot l’equip. Comencem el partit amb molta intensitat que ens permet robar moltes pilotes i córrer. Aguantem aquest ritme la majoria del partit fins que l’equip rival reacciona i ajusta el seu balanç defensiu. Ens precipitem i perdem algunes pilotes però aconseguim sobreposar-nos i llegir millor les situacions del joc.

Fundación Philippe Cousteau CEJL L’Hospitalet 41-43 Pre-Infantil Masculí

Partit amb final igualat però aconseguim treure la victòria. Comencem cometent molts errors que ja havíem treballat que fa que ens costi posar-nos per davant en el marcador.  A mesura que passen els quarts anem fent autocrítica i anem polint detalls que el partit s’iguala. Per sort acumulem una bona seqüència de punts i fa que el partit s’acabi decantant per nosaltres.

CEB Sant Jordi 54-52 Infantil Masculí

A nivell defensiu agressius, intensos i apretant, provocant situacions de pilota perduda per l’altre equip i podent adquirir cistelles fàcils on acabem amb situacions de superioritat. A nivell d’atac, encara acostumant-nos als 24 segons però molt de moviment de pilota, jugant amb els extra pass i tenint bons tirs alliberats però que malauradament no ens entraven (tot i així, 2 triples ben macos si que vam tenir!). En quan vam veure que sent verticals assolim moltes avantatges, vam aprofitar-ho fins el final.

Cadet B Masculí 39-33 Bàsquet Ateneu Montserrat

Vam iniciar el partit amb gran concentració i motivació, cosa que ens va permetre aplicar el treballat durant la setmana. No obstant això, a mesura que avançava el partit, vam experimentar alts i baixos emocionals que van afectar la nostra defensa. Aquests canvis d’ànim van persistir al llarg dels tres primers quarts, mantenint el marcador semblant amb l’equip rival. Finalment, un esforç per mantenir l’actitud positiva i el desig de guanyar, combinat amb un encert més gran en atac i una defensa intensa, ens va permetre assegurar la victòria. Encara tenim un ampli marge de millora com a equip, i poc a poc estem resolent diferents aspectes per continuar creixent.

Cadet B Femení 64-20 Creu Alta Sabadell 2

Jornada gratificant per continuar el camí i creixement de l’equip. La intensitat en defensa ens ha atorgat el control del ritme de partit. Aquest s’ha mantingut elevat fins l’últim quart on hem concedit el doble de punts que en els 3 restants. Molt contentes amb l’actitud de l’equip i l’evolució mostrada aquesta darrera setmana. Assolim un rumb clar a seguir i sumem ganes d’encarar nous reptes competitius.

CEB Sant Jordi Rosa 37-62 Cadet A Masculí

Sortim molt concentrats al partit, amb molta intensitat defensiva que ens permet robar moltes pilotes i córrer el contraatac. En atac millorem aspectes tàctics i sabem trobar la millor opció.

Cadet A Femení 49-71 AE Minguella B-Pure Cisne

Partit contra un rival molt intens i ben treballat. Comencem fluixes en defensa i perdent moltes pilotes a camp defensiu. Gran canvi d’actitud a la segona part on aconseguim plantar cara al rival, però ens quedem sense energia.

Júnior Masculí 65-58 AE Badalonès B

Segon partit de la temporada a casa. Partit on l’objectiu era tenir la iniciativa en defensa i fer un pas endavant com equip. Inici de partit molt igualat, on predominava la precipitació ambdós cantons de la pista. Moltes pèrdues, males decisions i poc encert general. Un inici de la segona part molt tou ens porta a un parcial de 4-12 en contra. Tot i això, l’equip manté el pla de partit i aconsegueix refer-se per arrancar l’últim quart només 4 punts per sota. Un increïble últim quart, amb encert exterior una defensa molt sòlida ens porta a trobar bones cistelles al contraatac i endur-nos la primera victòria més que merescuda. Queda molt per treballar, tenim el desig i actitud necessària per donar més d’una sorpresa.

Sots-20 Masculí 57-48 SE Sant Joan de Mata

Primera victòria de la temporada, molt treballada i de caràcter. Partit igualat i molt intens. Avui hem estat molt intensos durant tot el partit, amb una defensa notable. La falta d’encert en els tirs lliures ens ha llastrat tot el partit, però ho hem compensat amb una tensió i sacrifici defensiu de principi a fi del partit. Final de partit molt ajustat, on hem mantingut la calma i amb unes bones defenses hem pogut sentenciar.

Jesuïtes Gràcia Kotska 66-59 Sots-20 Femení

Partit competit, malgrat un atac precipitat i una defensa irregular. Content dels bons moments de joc, ara toca ser més constants i millorar la intensitat defensiva.

Sènior Femení 50-56 Centre Catòlic L’H

Avui no ha pogut ser. Un molt bon tercer quart en defensa, ens ha permès recuperar tot el que ens hem deixat a la primera part, al final l’esforç ens ha passat factura. Toca seguir treballant per anar trobant el nostre estil de joc.

Càmping Bianya Roser C 66-45 Sènior Masculí

Mal partit en general. La falta d’encert inicial ens precipita i juguem sense criteri en atac. Al segon període sortim del partit i, tot i l’aparent reacció al tercer, tornem a perdre la disciplina. Al darrer competim millor, però ja és poc i tard.