Som campiones d’Espanya!!!

18 juny 2024

El passat cap de setmana l’Aleví A femení es va alçar amb el títol de Campió d’Espanya. Les mamuts que van fer una gran fase prèvia arribaven a Alcorcón per disputar la fase final. Les nostres tenien unes semifinals complicades davant les amfitriones però un partit molt sòlid en el que es van imposar 1-4 va portar l’equip a la final.

Una final davant el U.D. Pavía d’Almeria. Les mamuts van competir a un nivell molt alt i en una gran primera part van marxar al descans guanyant 4-0. A la segona hi va haver un intercanvi de cops que va fer que les rivals s’apropessin a una distància de dos gols però finalment les nostres van guanyar 8 a 4 convertint-se en campiones d’Espanya.

L’Aleví A tancava així dues temporades espectaculars. L’anterior curs les mamuts van aconseguir el doblet català amb els títols de Campionat de Catalunya i Copa Catalunya però van caure eliminades a la fase prèvia del Campionat d’Espanya. Aquesta han aconseguit el doble del Campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya. El futur mamut està en bones mans!

Per la seva banda el Juvenil A femení no va poder posar la cirereta a una gran temporada. Les mamuts van caure a les semifinals del Campionat d’Espanya disputades a Torre del Mar (Màlaga) per 1 a 3 contra Burela. Les nostres van veure com la falta d’encert cara la porteria rival les condemnava en un partit que hauria pogut tenir un altre desenllaç. Malgrat la derrota cal estar orgullosos d’aquest grup de jugadores que han demostrat ser un dels 4 millors equips d’Espanya i que han signat un curs per emmarcar el qual ja és tot un èxit.