Tres mamuts a la fase final d’Espanya amb la Selecció Catalana sub 16

15 març 2018

La Selecció Catalana sub 16 va marxar el divendres 9 de març a Mallorca per disputar la fase final del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials. Els catalans després de guanyar tots els partits de la fase prèvia disputada el desembre arribaven a les semifinals davant l’amfitriona, la Selecció de les Illes Balears. L’altra semifinal enfrontava les seleccions de Madrid i Castella la Manxa que va acabar 8 a 1 per la selecció madrilenya.

El partit es va disputar dissabte a les 12h del matí a la localitat de Calvià. Els catalans van començar dominant en el marcador fins arribar a posar-se 3 a 0, però diferents errades van donar vida als balears que van aconseguir arribar al descans només un gol per sota, 4 a 3. La segona part va seguir amb un guió semblant, un joc amb poca continuïtat i algunes imprecisions, amb Catalunya intentant portar el pes del partit i Illes Balears esperant les seves oportunitats. Finalment els locals van ser més efectius i van aconseguir girar el marcador a un minut del final fent el definitiu 5 a 6. Catalunya ho va provar amb el porter jugador sense èxit.

Els nostres mamuts van tenir un paper destacat. En Gilles va marcar i donar dues assistències, l’Arnau també va anotar un dels 5 gols i l’Albert va jugar força minuts i va ser l’encarregat de vestir la samarreta de porter jugador per mirar d’empatar el partit. Bon paper dels nostres.

El títol del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials  sub 16 se’l va endur Madrid a l’imposar-se per 0 a 4 a la final davant el botxí dels catalans.