Triomf de prestigi del Sènior A femení en terres gallegues

26 set. 2023

El passat cap de setmana ens deixava novament tres partits dels equips de categoria nacional, Sènior A femení, Sènior A masculí i Juvenil A masculí.

Les noies van aconseguir la primera victòria a 1a Divisió i ho van fer en una de les pistes més complicades de la lliga, la del Poio Pescamar. Les mamuts van marxar al descans per darrera al marcador perdent 1-0. A la represa un gran gol d’Helena va posar l’empat 1 a 1. En els instants finals, amb el rival intentant guanyar el partit amb el joc de 5, una gran actuació de Claudia, amb gol de camp a camp inclòs, va donar la victòria a les nostres.

Per la seva banda el Sènior A masculí va disputar un gran partit davant un dels altres ressent ascendits a la 2a B nacional, el Club Deportivo Sporting La Nucía. Com els nostres, l’equip rival, havia sumat els 3 punts en la 1a jornada de lliga. Els mamuts es van avançar aviat però el gol va fer despertar els visitants que van mostrar un gran nivell a pista posant l’1 a 4 al marcador abans del descans i demostrant que són un dels grans rivals d’aquesta lliga. A la segona part el partit va estar molt més igualat i es va poder gaudir d’un gran futsal. Els nostres es van apropar al marcador fins a dues vegades, 2-4 i 3-5, i van perdonar ocasions clares. Finalment el matx va caure a favor de l’equip visitant per un 3 a 6.

Finalment l’altre partit del cap de setmana també va acabar amb victòria mamut. El Juvenil A masculí es va imposar 5 a 1 al Natació Sabadell en un duel molt igualat i que no es va decidir fins als darrers minuts.

La propera setmana debuten en competició oficials els equips de Divisió d’Honor.