Últims partits del bàsquet mamut d’aquest 2023

19 des. 2023

Aquí teniu l’últim post de la jornada mamut de bàsquet del 2023.

Bàsquet Ateneu Montserrat Blau 50-51 Mini Femení

Partit sense gaire a ressaltar a nivell tècnic/tàctic però de molt pes emocional on l’equip el treu al davant gràcies a no deixar de treballar amb un objectiu comú.

European Int. School of Barcelona 37-47 Mini Masculí

Partit molt competitiu on ells tenien a dos jugadors que generaven moltes ocasions fàcils per anotar i nosaltres a base de bones defenses i joc col·lectiu generem moltes ocasions. Molt content del canvi que han fet les últimes setmanes i avui tenim el premi de la victòria.

CE Thau 38-33 Pre-Infantil Femení

En general partit bastant dolent per part nostra; no sortim ni amb la intensitat física ni mental necessàries i arribem a col·locar-nos 20 punts per sota al 4t quart. Estem molt estàtiques i no donem opcions a la jugadora amb pilota; tampoc tenim la intensitat habitual i ho notem ja que tenim molts menys punts fàcils en transició. Al final aconseguim maquillar el resultat a l’últim quart amb un 4-13 a favor  que ens deixa amb la sensació de que si el partit hagués durat 2 minuts més potser tindríem un resultat diferent. Independentment d’això i que el partit en general ha estat dolent, em vull quedar amb la demostració que han fet les noies de gana de competir i que han seguit apretant fins el xiulet final.

Pre-Infantil Masculí 70-42 Bàsquet Ateneu Montserrat Blau

Bon partit en línies generals. Consistents en defensa, amb intensitat i desig de pilota. Gran progressió a la defensa individual del jugador amb pilota i agressivitat en les línies de passada. En atac, molt fluid per poder córrer, amb espai, oberts i si no hi havia opció, per primer cop a la temporada tenim clar com generar espais a través del moviment de pilota i crear amb el costat contrari. Molt content per l’evolució de l’equip. Tot i la segona plaça a la classificació ens consolidem com la millor defensa i el millor atac del grup.

Infantil Femení 23-54 Lestonnac

Visita del primer classificat que marca el ritme del partit des de l’inici. Bon treball col·lectiu per competir en la majoria de quarts.

Lestonnac 58-51 Infantil Masculí

Partit on la manca d’encert cara a cistella ens ha privat d’un millor resultat. A vegades hem aconseguit fluïdesa a l’atac però cal ser més consistents pensant en la segona fase. Els tirs lliures és una altra faceta a millorar per competir.

Sant Ignasi 59-56 Cadet B Femení

Inici de partit molt fluix, del qual el rival sap aprofitar-ho i aconseguir una avantatge que al llarg del partit els hi permet estar còmodes. El nostre joc en atac es veu afectat pel nostre poc encert i la falta d’idees en el joc estàtic. No som verticals a cistella i cadascuna juga pel seu compte. En defensa som poc actives i ens costa tancar el rebot. En els últims minuts ens activem i ens apropem al marcador.

Cadet B Masculí 38-52 Joventut Les Corts Verd

Últim partit de l’any que l’afrontem amb moltes ganes. Sortim amb molta intensitat defensiva per part dels dos equips. En atac ens costa penetrar a cistella ja que el rival es tanca molt en la zona. També som poc agressius en el rebot i permetem que l’equip contrari tingui segones opcions. La manca d’encert en els tirs lliures fa que no ens puguem ficar en el partit. En el tercer quart ens desconcentrem, no juguem a res en atac i cadascú juga pel seu compte, això fa que perdem pilotes i l’altre equip ens corri molts contraatacs.

CB Roser Vermell 43- 41 Cadet A Masculí

Tanquem la primera fase encaixant la segona derrota de la temporada, amb la sensació de que ens aniran molt bé les vacances. Hem jugat cada possessió del partit tal i com volia el rival, desconcentrats, prenent males decisions i sense aprofitar les nostres avantatges en el joc. Darrer quart, ens deixem endur pel nerviosisme i permetem la remuntada rival. Sensacions estranyes, s’ha notat que feia temps que no disputàvem un partit ajustat i no hem tingut la calma ni la concentració necessària per aguantar la distància en el marcador.

Júnior B Femení 50-19 Sant Ignasi

Partit amb molta actitud, ganes i disciplina, sobretot bon joc col·lectiu. A millorar el rebot i de vegades la no correcta selecció de tir, enhorabona a l’equip per la intensitat i energia tot l’encontre.

CB Viladecans Verd 58-49 Júnior A Femení

Partit de dues cares. La primera part no juguem a res i deixem que ens fiquin 21 punts en el primer quart. La segona part defensem millor, comencem a córrer i moure una mica la pilota i competim el partit. Content de com han pogut fer canvi de xip a la mitja part i sortir amb el cap amunt a lluitar fins el final.

Júnior B Masculí 30-63 Lima-Horta Bàsquet

L’encert del rival en el tir exterior i les segones oportunitats van ser definitives.

Bàsquet-Ceissa 25-83 Júnior A Masculí

Ens costa entrar en partit els 10 primers minuts, però en quan posem la 5a velocitat, no ens poden seguir el ritme.

Bàsquet Neus 72-68 Sots-25 Masculí

Gran primera part de joc col·lectiu i defensa compacta. Inici de tercer període on el rival retalla diferències i el seu encert en els triples en moment claus va decantar la victòria a favor dels locals.

Sènior Femení 54-41 Basket Esplugues

Inici dubitatiu que el rival aprofita per ficar-se per davant en el marcador. Gràcies a les alternatives defensives i l’encert en el tir exterior l’equip aconsegueix capgirar el marcador i fer-se amb la cinquena victòria de la temporada.