Un punt en l’estrena a la 1a Divisió femenina

18 set. 2023

Dissabte d’estrenes positives pel equips mamuts de categories nacional. El triple debut de Juvenil A masculí, Sènior A masculí i Sènior A femení ens va deixar dues victòries i un empat.

El Sènior A femení va el seu primer punt en l’elit del futbol sala femení. L’estrena mamut a la 1a divisió estatal davant Viaxes Amarelle en una UPC de gala per l’ocasió va deixar un empat 2 a 2. La tarda de dissabte començava amb l’entrega del trofeu de campiones de 2a Divisió de la passada temporada sota l’atenta mirada d’un públic que omplia les grades i una llotja amb personalitats com la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, l’Anna Caula; la Seleccionadora Nacional, Clàudia Pons; o la presidenta de l’entitat, Montserrat Mas.

El partit va estar molt igualat durant els 40 minuts i va oferir alternatives al marcador. Les gallegues es van avançar 0-1 però abans del descans les mamuts van fer pujar l’empat. A la segona les nostres es van avançar 2-1 aprofitant una superioritat de 4 contra 3 però minuts més tard les visitants feien el definitiu empat a 2.

Al final del matx es va fer un reconeixement a un seguit de persones que han format part de la història de la secció femenina i que han fet possible el fet d’arribar a la màxima categoria i a una de les millors lligues del món.

Si el dissabte 16 de setembre no tenia prou ingredients per guardar-lo al record mamut per sempre el Sènior A masculí encara hi va afegir més motius. En el seu debut a la 2a B Nacional, un objectiu perseguit les darreres temporades, els mamuts es van imposar 2 a 4 a la Pia Sabadell en una pista molt complicada. Primers 3 punts pels nostres en l’estrena a la tercera categoria del futbol sala masculí estatal.

Després dels primers 20 minuts el marcador reflectia un 0-2 favorable però a la represa els locals van aconseguir empatar el partit 2 a 2. Uns bons darrers minuts van permetre als mamuts fer dos gols definitius per endur-se la primera victòria en debut a la lliga.

El Juvenil A masculí també va sumar els 3 punts en la seva estrena a la pista del Maristes Montserrat Lleida imposant-se 1 a 4 en un partit seriós.