Us presentem els equips escolars més veterans i els seus misters

27 nov. 2019

Fa un parell de setmanes us apropàvem els equips escolars més joves. Ara és el torn dels conjunts més veterans. Us presentem els seus entrenadors que ens expliquen com s’han relacionat amb el futbol sala i el club durant la seva vida i ens donen a conèixer d’una mica més a prop els equips que entrenen.

 

Bernat Bellet – Pre-Infantil A

 

El futsal a la meva vida

 

Vaig començar al club amb 10 anys i porto més de mitja vida defensant aquests colors. El club m’ha aportat moltes i molt bones amistats. No tan sols he crescut com a jugador sinó també com a persona. Actualment és la meva 13a temporada al club com a jugador i 7a com a entrenador, comptant amb quatre campionats d’Espanya, un d’ells amb el club.

 

L’equip

 

El Pre-Infantil A masculí és un equip on tots els jugadors han crescut junts i comptem amb aquest avantatge. Més que un equip podríem considerar-lo una pinya. Tots ells tenen virtuts diferents que junts les complementen. Esperem poder aprofitar aquest fet i poder gaudir tant d’entrenaments com de tardes de divendres competint i sobretot gaudint d’aquest esport.

 

 

Damià Rodríguez – Pre-Infantil B

 

El futsal a la meva vida

 

Vaig començar a jugar a futbol sala amb 10 anys a la meva escola. Després de 3 anys vaig entrar a Les Corts. Aquesta és la meva vuitena temporada al club i primera al Sènior B. Aquesta any m’estreno com a entrenador. 

 

L’equip

 

El Pre-infantil B és un equip on els jugadors es coneixen de l’escola i això fa que hi hagi molt bon rotllo. Venen a entrenar amb ganes d’aprendre i de passar una bona estona tot desconnectant de la rutina del dia a dia. Venen a gaudir d’aquest esport.

 

 

Pau Escofet – Pre-Infantil C

 

El futsal a la meva vida

 

Vaig començar al club amb 9 anys a la meva escola, als 10 anys vaig guanyar la Lliga d’Honor quan era aleví de segon any on vam poder anar a un campionat d’Espanya. Aquest és el primer any com a entrenador i tinc moltes ganes.

 

L’equip

 

El Pre-infantil C és un equip on es coneixen de l’escola i això fa que s’entenguin millor a pista. Els nens tenen molta il·lusió i afronten aquest any amb ganes de poder competir tots els partits i passar-ho bé jugant al futbol sala.

 

 

Francesc Tarruell – Infantil A

 

El futsal a la meva vida

 

Jugador des de que tinc idees i com a entrenador fa 6 anys. He passat per varis clubs com el FS Castellar que és on vaig créixer i el FS Alcoletge de Lleida que és on vaig anar a estudiar. Ara a Les Corts amb ganes de millorar i aprendre dels companys,  companyes, jugadors i jugadores. M’agrada aquest esport i encara més transmetre’l.

 

L’equip

 

L’Infantil A és un mixt de jugadores experimentades en aquesta categoria i jugadores que inicien l’aventura aquest any. Un repte bonic perquè es podran ajudar entre elles i créixer com a persones. Esperem que sigui un any amb experiències positives, com a companyes i com a jugadores.

 

 

Júlia Vives – Infantil B

 

El futsal a la meva vida

 

Actualment sóc portera del sènior B femení. Vaig entrar al club el primer any que es va formar el femení base ja fa 9 anys si no m’equivoco i no m’imagino jugar a un altre club. He passat una mica per tot arreu com a jugadora en aquests anys i he crescut i he après moltes coses aquí. Ara ja fa 3 anys que sóc entrenadora i m’agrada molt ensenyar a les nenes tot el que he après en aquest club.

 

L’equip

 

Aquest Infantil femení són un grup de noies que no es coneixen totes entre elles però que ràpid estan fent pinya. Els entrenaments es gaudeixen molt, ja que hi ha un ambient molt bo a l’equip amb moltes ganes de superar-se i créixer individualment i com equip, això fa que avancem ràpid. Segur que gaudirem molt aquesta temporada

 

 

Miquel Garcia – Infantil A

 

El futsal a la meva vida

 

Vaig començar al club amb 12 anys i actualment sóc porter del Sènior C de l’entitat. El que m’emporto d’aquests anys al futsal són les vivències amb els companys i els seus valors. Aquest és el meu 4rt any com a entrenador. 

 

L’equip

 

És un grup que conec la gran majoria d’ells ja que els vaig entrenar el meu primer any com entrenador. Molt content de poder retrobar-me amb ells i veure la seva millora, estic molt il·lusionat per entrenar-los ja que veig que tenen suficients qualitats per poder treballar moltes coses. Amb moltes ganes de tenir una temporada on puguem competir i sobretot divertir-nos!

 

 

Guillem Bellet – Cadet A

 

El futsal a la meva vida

 

M’he format i he jugat al club des d’Aleví, passant per totes les categories fins arribar al sènior. He crescut com a jugador, com a entrenador, com a persona i sobretot m’ha aportat grans valors que he pogut aplicar al llarg de la meva vida personal. Actualment és la meva 7a temporada com entrenador i estic molt orgullós de poder representar la família mamut i transmetre tot allò que he après a les categories inferiors de l’escolar.

 

L’equip

 

El Cadet A és un equip que ja es coneix d’anys anteriors, amb una química a nivell personal molt bonica i això es trasllada al camp. Són jugadors molt diferents, amb un rol d’equip molt marcat on tots s’ajuden, es respecten i sobretot comparteixen la seva passió de la manera més sana possible. Aquest any esperem poder gaudir de la competició, gaudir d’un bon futbol però sobretot de poder gaudir com a grup de jugadors i d’amics.

 

 

Francesc Tarruell – Cadet B

 

El futsal a la meva vida

 

Jugador des de que tinc idees i com a entrenador fa 6 anys. He passat per varis clubs com el FS Castellar que és on vaig créixer i el FS Alcoletge de Lleida que és on vaig anar a estudiar. Ara a Les Corts amb ganes de millorar i aprendre dels companys,  companyes, jugadors i jugadores. M’agrada aquest esport i encara més transmetre’l.

 

L’equip

 

El Cadet B és un equip que la base del grup porta anys jugant junts i això fa que sigui un equip cohesionat i amb moltes idees clares de futbol sala. Competim amb ganes de mostrar un equip que va en la mateixa direcció. Sempre i quant sigui gaudint d’aquest esport i el que comporta que sigui col·lectiu: les amistats.

 

 

David Monterubio – Juvenil A

 

El futsal a la meva vida

 

Jugador des de petit dins la competició escolar. Va ser, ja de sènior, quan vaig fer un salt al federat on vaig estar 3 anys al Centre d’Estudis Montseny, on vaig aconseguir un ascens. Després vaig venir a Les Corts on actualment jugo al Sènior A. Com entrenador serà la meva 5a temporada aquí a Les Corts.

 

L’equip

 

Aquest Juvenil A és un equip que porten molts anys jugant junts i sent el seu segon com a juvenil. És un equip que té moltes ganes d’aprendre i que assimila ràpidament tots els conceptes que estem intentant introduir. Segur que serà una temporada molt interessant i divertida.

 

 

Sergi Ruiz – Juvenil B

 

El futsal a la meva vida

 

He estat jugador de totes les categories base del club, sent partícip de 2 campionats de Catalunya a les categories benjamí i cadet. Des de la meva etapa com a juvenil també sóc entrenador, tractar d’inculcar als jugadors els valors mamuts que em van fer créixer com a persona. Des de fa un any també sóc fisio del Juvenil Nacional. 

 

L’equip

 

És un grup de grans jugadors, molt competitius i amb ganes de superar-se setmana rere setmana. És un plaer entrenar-los per la seva bona actitud, interès i el bon ambient que tenim als entrenaments. Amb molts d’ells ens coneixem d’anys anteriors i és maco veure com van creixent personalment i futbolísticament. Esperem gaudir d’una temporada que ens porti moltes alegries!

 

 

David Monterubio – Junior

 

El futsal a la meva vida

 

Jugador des de petit dins la competició escolar. Va ser, ja de sènior, quan vaig fer un salt al federat on vaig estar 3 anys al Centre d’Estudis Montseny, on vaig aconseguir un ascens. Després vaig venir a Les Corts on actualment jugo al Sènior A. Com entrenador serà la meva 5a temporada aquí a Les Corts.

 

L’equip

 

Aquest Junior és un equip que porten molts anys jugant junts i que tenen molt clar la manera que tenen de jugar. A més a més, són un grup molt unit, que alguns d’ells són amics fora el camp, i que tant en entrenaments com en partits, ho donen tot per assolir els objectius. Amb moltes ganes d’encarar aquesta temporada amb aquest Junior.

Notícies relacionades